• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De zwarte Wii komt naar Europa


    20-10-2009

    20 oktober 2009 – De Wii krijgt een spannend nieuw uiterlijk. Binnenkort verschijnt een stijlvolle zwarte versie van het systeem in Europa als onderdeel van een bundel in beperkte oplage, inclusief Wii Sports Resort en Wii MotionPlus.

    De zwarte Wii is vanaf 6 november verkrijgbaar in Groot-Brittannië en Ierland en wordt op 20 november beschikbaar in de rest van Europa. De zwarte Wii is alleen verkrijgbaar als deel van een bundel die in beperkte oplage wordt uitgebracht.  Behalve de zwarte Wii bevat deze bundel een Wii-afstandsbediening, Wii Motion Plus en Nunchuk (allemaal in zwarte uitvoering), het baanbrekende nieuwe spel Wii Sports Resort en het originele Wii Sports. Hierdoor biedt de bundel direct toegang tot wel meer dan 15 verschillende sporten en activiteiten!
    NIXL_Wii_Black.jpg

    Als onderdeel van een nieuwe serie zwarte accessoires wordt ook de nieuwe Traditionele Controller Pro – een verbeterde versie van de Traditionele Controller - in zwarte versie gelanceerd. Vanaf 20 november worden ook de zwarte versies van de Wii-afstandsbediening, het Wii MotionPlus-accessoire en de Nunchuk apart verkocht.

    Wii Sports Resort, dat naast het originele Wii Sports deel uitmaakt van de bundel, is alleen in Europa al goed voor meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Het spel verandert je huiskamer in een zonnig eiland waarop 12 spannende sporten en activiteiten gespeeld kunnen worden, zowel in je eentje als met vrienden en familie. Elk van de sporten in Wii Sports Resort kan uiterst nauwkeurig worden bestuurd dankzij het Wii MotionPlus-accessoire dat ook deel uitmaakt van dit pakket.

    De zwarte versies van de populaire Wii en accessoires worden op 6 november uitgebracht in Groot-Brittannië en Ierland en zijn vanaf 20 november verkrijgbaar in de rest van Europa.