• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Haal een speciale schatkaart en ga op koopjesjacht in Dragon Quest IX


    19-08-2010

    Elke Dragon Quest IX-fan die dit jaar het gamescom-evenement in Keulen bezoekt, doet er goed aan zijn Nintendo DS en exemplaar van Dragon Quest IX mee te brengen. Er zijn schatten te vinden…

    Bezoekers van de gamescom, die duurt van 18 - 22 augustus, kunnen terecht op de stand van Nintendo om de beste toekomstige spellen voor de Nintendo DS en Wii te spelen. Daarnaast kunnen ze een zeer speciale schatkaart voor Dragon Quest IX in handen krijgen. Deze schatkaart geeft toegang tot een grot waarin de speler uiteindelijk wordt geconfronteerd met de legendarische eindbaas Rhapthorne - geen onbekende voor fans van de serie!  

    Klik hier voor meer informatie over hoe je je spel kunt laten zoeken naar andere spelers om de schatkaart te ontvangen!
    Vergeet niet dat Dragon Quest IX ook regelmatig nieuwe downloadbare content aanbiedt! Van wekelijks verschijnende extra Side Quests tot speciale personages die van tijd tot tijd je herberg bezoeken. Klik hier voor onze Side Quest kalender waarop je alvast kunt zien wat je kunt verwachten.

    NIL_DragonQuestInside.jpg En dat is nog niet alles! Sommige voorwerpen zijn in het spel moeilijk te krijgen, dus doe je er goed aan om de laatste koopjes te bekijken in de online-winkel van het spel! Ga naar Quester's Rest in Stornway en praat met Sellma voor toegang tot het DQVC-winkelkanaal en kijk of er wat voor je bijzit. Hier is een bericht van Sellma over de speciale aanbiedingen die vanaf aanstaande vrijdag beschikbaar zijn:

    Deze week is het Alchaid 2 hier bij DQVC, jouw kans om alchemievoorwerpen in handen te krijgen zonder ernaar te hoeven zoeken! Als je geen zin hebt om te wachten tot een bepaald voorwerp ergens opnieuw verschijnt, of als je een bepaald voorwerp gewoon niet kunt vinden, mag je deze kans niet laten schieten!

    Vergeet niet om Sellma's koopjes te bekijken, en onthoud dat ze niet alleen elke dag andere voorwerpen aanbiedt, de voorwerpen zijn ook per spel verschillend. Wanneer je dus tijdens een spel met vrienden in Quester's Rest belandt, moet je zeker eens gaan kijken wat Sellma daar in de aanbieding heeft!

    Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies ligt nu in de winkels, alleen voor Nintendo DS.

    Iwata Asks