• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Na Golden Sun komt een Dark Dawn...


    06-10-2010

    6 oktober 2010 – Nintendo kondigt vandaag de langverwachte release van Golden Sun: Dark Dawn aan. In Europa is het spel vanaf 10 december 2010 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo DS-systemen.

    Liefhebbers van actie, avontuur en rollenspellen zullen smullen van de sterke verhaallijn, intrigerende plottwisten, schitterende 3D-beelden en enerverende nieuwe spelmogelijkheden.

    De Golden Sun-reeks draait om avontuur, verkenning van de wereld Weyard, en het gebruik van 'Psynergy' - een magische kracht die de eigenschappen van aarde, wind, water en vuur in zich draagt. Daarmee kan de speler vijanden verslaan en puzzels oplossen. In Golden Sun: Dark Dawn is de wereld van Weyard aanzienlijk veranderd sinds het vorige avontuur. Continenten zijn verschoven, nieuwe landen zijn ontstaan en nieuwe soorten zijn geëvolueerd.

    Weyard wordt ditmaal geteisterd door een nieuwe bedreiging. Psynergy-vortexen verspreiden zich over de wereld en onttrekken de Psynergy zowel aan het land als aan de machtige Adepts.

    In Golden Sun: Dark Dawn moet een nieuwe generatie helden een chaotische wereld doorkruisen die gebukt gaat onder een nieuw kwaad. Ze lossen puzzels op, ontdekken waardevolle schatten en komen onderweg gevaarlijke wezens tegen.

    Jij speelt de rol van Matthew, de nieuwe hoofdrolspeler in Golden Sun: Dark Dawn. Matthew, een Earth Adept (zoals zijn vader Isaac, de held van de eerste Golden Sun), wordt vergezeld door Tyrell, een Fire Adept (en zoon van Garet, Isaacs trouwste metgezel uit de eerste twee games), en Karis, een vrouwelijke Wind Adept. Andere personages voegen zich gaandeweg bij het team, samen met vele Djinn, mysterieuze elementwezens die je steunen in de strijd.

    Djinn verzamelen is een kernelement in het spel. Ze kunnen toegewezen worden aan een van de Adepts en verbeteren dan zijn of haar vaardigheden in bepaalde categorieën. Je moet daarom strategisch nadenken over het inzetten van de Djinn die je verzamelt. De Djinn uit de eerste twee games keren terug, samen met splinternieuwe Djinn om te ontdekken. Dat is welkom nieuws voor fans van de reeks.

    Naast de fraaie 3D-beelden zijn er nieuwe spelmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om met verschillende emoties te reageren op de gebeurtenissen in het spel. Je emotie beïnvloedt de reacties die je krijgt van andere personages die je ontmoet. Als je kiest voor een roekeloos antwoord voor Matthew tijdens een spannend moment, dan kunnen andere personages geïrriteerd raken omdat je de situatie niet serieus neemt. Kies je voor een boze respons dan merk je misschien wel dat ze tegen je in gaan.

    Het nieuwe 'Weapon Mastery' stelt personages in staat om expertise te ontwikkelen met specifieke wapens door ze vaker te gebruiken. Ook kun je de krachten van je team nu combineren om verder te komen in het verhaal. Verder zijn er nieuwe Psynergies beschikbaar voor personages, wat extra diepgang aan puzzels toevoegt, en maken de optionele touchscreencommando's intuïtieve gameplay mogelijk. Daarbij kun je bepaalde Psynergies richten middels het touchscreen en de stylus. Golden Sun: Dark Dawn bevat ten slotte een uitgebreide encyclopedie, die de speler in staat stelt zich volledig onder te dompelen in de mythologie van Golden Sun.

    Dus maak je klaar om deze winter je leven te verlichten en duik in een andere wereld met Golden Sun: Dark Dawn, dat op 10 december 2010 exclusief verschijnt op de Nintendo DS-systemen.

    Bezoek http://goldensun.nintendo.be voor meer informatie over het spel.