Nu in de winkel: Face Training


24-09-2010

Face Training biedt een interactieve manier om de stress van alle dag achter je te laten, te ontspannen en weer op te frissen. Iedereen kent het advies dat je moet proberen je lichaam gezond te houden door regelmatig te trainen. Maar wist je dat het ook mogelijk is om de spieren in je gezicht te verstevigen en te stimuleren? Dit kun je doen met Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en te ontspannen, nu in de winkel voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL!

Face Training richt zich met meer dan vijftien verschillende oefeningen op zes verschillende gebieden in je gezicht, om spanning te verminderen en de aandacht te vestigen op de spieren en uitdrukkingen van je gezicht. Gebruik je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL om de oefeningen de doen, te volgen en bij te houden. Je zult je gezicht op een nieuwe manier leren kennen!

Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en te ontspannen ligt nu in de winkel voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL.