Ontdek de geheimen van de zee in je eigen onderwaterwereld


03-02-2010

Onder de oppervlakte van de zeeën en rivieren van de wereld ligt een avontuur op je te wachten dat zo eindeloos is als je fantasie. Endless Ocean 2: Adventures of the Deep voor de Wii sleurt je mee naar een uitgestrekte onderwaterwereld waar je schatten kunt opduiken, missies kunt voltooien en een eeuwenoud mysterie kunt oplossen.

Je avontuur begint zodra je arriveert in de republiek Paoul en je je plaats inneemt tussen het personeel van het onversaagde duikbedrijf R&R Diving Service. Onder leiding van de beroemde zee-avonturier Jean-Eric Rouvier maakt het toonaangevende onderzoeksteam gebruik van je vaardigheden om klanten bij van alles te helpen, van het opduiken van gezonken ladingen tot het fotograferen van zeldzame vissen of het in kaart brengen van gevaarlijke gebieden onder water.

Met honderden unieke voorwerpen om te vinden en op te duiken, is het al een hele uitdaging om alleen je opgedoken schattenverzameling compleet te maken; maar dit is nog maar het topje van de ijsberg. Tijdens je duikavonturen op zes unieke locaties, waaronder Zuid-Amerikaanse rivieren en de ijskoude wateren van de Noordelijke IJszee, kom je oog in oog te zwemmen met meer dan 300 verschillende vissoorten. Van elk kun je de details vastleggen in je Zee-encyclopedie. In sommige gevallen kun je ze alleen vinden en identificeren, als je de nieuwste duikersuitrusting hebt bemachtigd.

NIL_EO2_02.jpg
Je kunt het neusje van de zalm aan duikersuitrusting aanschaffen, waaronder aanpasbare duikpakken. Deze uitrusting is voor allerlei doeleinden te gebruiken, niet in de laatste plaats om te voorkomen dat je duikavontuur voortijdig eindigt, wanneer je vijandig gezinde zeedieren tegenkomt. Ook haaien, piranha's en andere roofdieren liggen in de diepte op de loer. Als je te dicht bij ze in de buurt komt zonder Pulsar op zak, dan ben je de pineut. En al breng je het gros van je tijd onder water door, je spendeert ook wat tijd aan wal, om nieuwe missies aan te nemen, schatten te laten taxeren of om de leefwereld boven water te ontdekken.

Naarmate je expertise toeneemt en je avontuur vordert, verdien je niet alleen verschillende titels die je vakmanschap als duiker onderstrepen, maar kom je ook steeds dichter bij de waarheid achter de mysterieuze legende van het Drakenlied. Deze legende, die op de een of andere manier verband houdt met de kostbare ketting die je duikmaatje Océane omheeft, leidt je rond de wereld, terwijl jij de hoofdrol opeist in een bloedstollend verhaal en afstevent op de ontdekking van je leven.

NIL_EO2_01.jpg
Endless Ocean 2: Adventures of the Deep is een van de mooiste spellen die ooit uitkwam voor de Wii. Het spel nodigt je uit om dieper te duiken dan ooit, in een avontuur dat propvol zit met uitdaging, geheimzinnigheid en de vrijheid om te gaan waar en wanneer je wilt. Duik in het diepe en ontdek een uniek avontuur!
Bekijk de trailer en kom meer te weten op de officiële website van Endless Ocean 2: Adventures of the Deep. Endless Ocean 2: Adventures of the Deep ligt vrijdag in de winkels, alleen voor Wii.