• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek hoe je een Art Academy-meesterwerk maakt op de officiële site


    03-08-2010

    Als je altijd al hebt willen leren hoe je een kunstwerk kunt maken waar je trots op kan zijn, is Art Academy: Leer stap voor stap schilderen en tekenen met deze eenvoudige training echt wat voor jou. Je behulpzame onderwijzer Vince begeleid je in gemakkelijke stappen door elke les, laat je voorbeelden zien en introduceert de schilder- en tekenmaterialen die je op je Nintendo DS vindt. In je draagbare kunstset vind je potloden, verf, penselen, water, een raster en nog veel meer!

    Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een meesterwerk te creëren door hier te klikken voor een bezoekje aan de officiële site van Art Academy: Leer stap voor stap schilderen en tekenen met deze eenvoudige training. Bekijk voorbeelden van de lessen, zie het werk dat andere artiesten met de software hebben gemaakt en lees een diepgaand interview met de ontwikkelaars van Art Academy.

    Met Art Academy geef je expressie aan de artiest in jezelf!

    Art Academy: Leer stap voor stap schilderen en tekenen met deze eenvoudige training ligt vanaf 6 augustus in de winkel, alleen voor Nintendo DS.

    BELANGRIJK: alleen voor gebruik met de Europese versie van het Nintendo DSi-/Nintendo DSi XL-systeem of met eender welke versie van het Nintendo DS-/Nintendo DS Lite-systeem.