• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontvang een Wii-afstandsbediening bij Wii Party!


    30-08-2010

    30 augustus 2010 – Ben jij klaar voor Wii Party en heb je je vrienden al uitgenodigd? Stuur dan nog maar een extra uitnodiging. Bij elk exemplaar van het spel ontvang je een witte Wii-afstandsbediening! Deze extra Wii-afstandsbediening biedt je nog meer plezier met vrienden en familie als het spel op 8 oktober in Europa wordt gelanceerd.

    Geniet van meer dan 80 minigames voor eindeloos plezier en ongekende variatie in Wii Party. Net als Wii Sports en Wii Fit is de actie voor iedereen toegankelijk. Nodig vrienden en familie uit om ze met vier Wii-afstandsbedieningen te laten deelnemen aan tal van inventieve en intuïtief bestuurbare spelervaringen. Spelers kunNen in alle mini-games hun eigen Mii-personages gebruiken om ze als nooit eerder in actie te zien!

    NIL_WiiPArty_03.jpg
    Met maar liefst 13 speltypen wordt Wii Party het stralende middelpunt van elk samenzijn, met spellen die veel verder gaan dan de traditionele party game-ervaring. In het speltype House Party wordt wat er in de huiskamer gebeurt net zo belangrijk als wat er op het scherm gebeurt, want deze spelvariant verplaatst een centraal deel van de gameplay naar je huiskamer.

    Naast de nieuwe vormen van interactiviteit in House Party, laat Wii Party spelers ook op nieuwe manieren strijden of samenwerken in de gevarieerde uitdagingen van de speltypen Pair Games en Party Games.

    Iedereen vindt wel iets om mee uit zijn dak te gaan in Wii Party en jij bent uitgenodigd om in de fun te delen als de game op 8 oktober 2010 in Europa arriveert. Het feest kan bijna beginnen!

    Voorbeelden van House Party games:

    Hide ‘n’ Hunt (2-4 spelers) – Eén van de spelers verstopt de Wii-afstandsbedieng(en) in de kamer, terwijl de andere spelers buiten wachten. Als de spelers weer naar binnen zijn gekomen, kan de zoektocht beginnen. De geluidjes uit de Wii-afstandsbedieng(en) helpen daarbij.

    Animal Tracker (2-4 spelers) – Spelers luisteren welke dierengeluiden uit de Wii-afstands-bedieningen komen en moeten kiezen bij welk dier deze horen. De speler die als eerste de juiste Wii-afstandsbediening oppakt, is de winnaar.

    Time Bomb (2-4 spelers) – Een spel waarin de spelers doen alsof de Wii-afstandsbediening een bom is die ze moeten doorgeven zonder ermee te schudden.

    Word Bomb (2-4 spelers) – Gelijk aan Time Bomb, alleen heeft elke speler nu 10 seconden de tijd om een woord in een bepaalde categorie te noemen. Als de speler binnen de tijd geen correct woord noemen en op de A-knop drukt, explodeert de bom en is de speler uitgeschakeld.

    Buddy Quiz (3-4 spelers) – Eén speler wordt (desgewenst willekeurig) gekozen als ‘Buddy’ en moet een reeks vragen beantwoorden. De rest van de spelers moeten voorspellen wat de ‘Buddy’ heeft geantwoord.

    Voorbeelden van Party games:

    Board Game Island (1-4 spelers) - Spelers moeten om beurten met de dobbelsteen werpen om langs een enkele route naar de top van de berg te bewegen. Aan het begin van elke beurt speelt iedereen een minigame, de volgorde van de spelers wordt bepaald door welke bonusdobbelsteen ze hebben ontvangen. Let goed op, want dit is niet zomaar een bordspel - er kan steeds van alles gebeuren!

    Globe Trot (1-4 spelers) – In dit bordspel reis je over de wereld om souvenirfoto’s te verzamelen. De spelers moeten steeds één van de kaarten in hun hand kiezen, en het daarop aangegeven aantal vakjes vooruit gaan naar hun land van bestemming. Elke beurt wordt voorafgegaan door een minigame, op basis van de resultaten worden spelers beloond met munten die ze kunnen gebruiken om bewegingskaarten en souvenirfoto’s te kopen.

    Bingo (1-4 spelers) – Elke speler ontvangt een bingokaart vol Mii-personages. Als een “Minibar” uit de bingomachine komt, moet je controleren of dat Mii-personage ook op je kaart staat, terwijl een “Minigame-bal” betekent dat een minigame begint. De winnaar van de mini-game mag zelf weten welk Mii-personage op zijn kaart hij wegstreept. De spelers die als eerste een horizontale, verticale of diagonale lijn heeft gemaakt, is de winnaar.

    Swap Meet (1-4 spelers) – Vermaak je met het combineren van Mii-personages van dezelfde kleur, het spelen van minigames en het ontdekken van de verschillen tussen een Wild Mii, Clear Mii en Trade Mii. Doel van het spel is om rijen te vormen van Mii-personages die dezelfde kleur dragen.

    Spin-Off (1-4 spelers) – Elk Mii-personage moet een slinger aan het rad geven door de A-knop ingedrukt te houden en met de Wii-afstandsbediening te zwiepen. Afhankelijk van de positie waarin het rad is gestopt, kun je punten en medailles verdienen.

    Voorbeelden van Pair games:

    Balance Boat (1-2 spelers) – In dit spel moet je samenwerken om Mii-personages op een schip te plaatsen op een manier dat dit schip in evenwicht blijft en er dus geen Mii-personages in zee vallen. Je hebt dit spel gehaald als het je is gelukt om 20 Mii-personages op het schip te plaatsen. De twee spelers moeten steeds samen een minigame proberen te halen, en als dat lukt mogen ze elk een Mii-personage van hetzelfde formaat plaatsen. Lukt het echter niet om de mini-game te halen, dan zijn de twee Mii-personages verschillend van formaat.

    Friend Connection (2 spelers) – Om te ontdekken hoe goed twee spelers bij elkaar passen, moeten ze samen een eenvoudige test en een minigame voltooien. De resultaten bepalen hoe dicht zij als vrienden bij elkaar staan. Denk je dat je alles weet van je vrienden hun voorkeuren en meningen? Speel dit explosieve kleine spelletje om erachter te komen of dat echt zo is!

    Match-Up (1-2 spelers) – Een variant op het klassieke Memory-spel. Breng gelijke Mii-personages bij elkaar in het park, maar pas op dat je geen harten verliest.