• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vanaf morgen in de winkel: Jam with the Band!


    20-05-2010

    Bereid je voor op de ultieme muzikale uitdaging met Jam with the Band voor Nintendo DS, vanaf morgen in de winkel! In de Play-stand test je je reactievermogen, timing en vaardigheden door een muzieknummer naar keuze bij te houden met de knoppen van de Nintendo DS. Het spel bevat meer dan 50 instrumenten en elk nummer bevat acht partituren waar je mee kunt spelen. Zing je graag liedjes onder de douche, dan moet je de karaoke-achtige zangstand zeker uitproberen. Maak daarna gebruik van de Voice Analysis om te ontdekken voor welke muziekstijl je stem het beste geschikt is. Ben je in je hart een zanger van ballads of kun je je meer vinden in bubblegum pop?

    Met Jam with the Band kun je ook je eigen composities maken, met een grote verscheidenheid aan intuïtieve hulpstukken in de muziekstudio. Neurie in de microfoon en zie je noten op een balk verschijnen of kies zelf noten en akkoorden en sleep ze naar hun plaats met de stylus. Zodra je tevreden bent over je creatie, kun je hem delen met vrienden en familie via de draadloze communicatie van de Nintendo DS. Of je kunt een versie van een populair nummer maken en aan Barbara the Bat voorleggen. Als zij het leuk vind, zal je compositie door andere spelers gedownload kunnen worden!

    Om een nummer aan Barabara voor te leggen, moet je ervoor zorgen dat het is gebaseerd op een nummer uit de Nintendo Music Database. Je kunt de database bezoeken door op de officiële site van Jam with the Band op de tab voor de Nintendo Music Database te klikken. Op de site vind je ook meer informatie over alle mogelijkheden van Jam with the Band, naast video's van het spel en tips van Barbara zelf!

    Jam with the Band ligt vanaf 21 mei in de winkel, alleen voor Nintendo DS