Vier 25 jaar Super Mario met het Mario Kart Wii Pack


12-11-2010

12 november 2010 – Na 25 geweldige jaren gaat Super Mario nog steeds vol gas vooruit! Wie Mario’s 25e verjaardag in flitsende stijl wil vieren zit helemaal goed met de bundel van een zwarte Wii, het racespel Mario Kart Wii en alle accessoires die je nodig hebt om meteen van start te gaan. Het Mario Kart Wii Pack wordt in Europa in beperkte oplage uitgebracht op 26 november 2010.

Naast een zwarte Wii en Mario Kart Wii, bevat het Mario Kart Wii Pack een zwarte Nunchuk, een zwarte Wii-afstandsbediening Plus, een zwart Wii Wheel en Wii Sports. Alsof dat nog niet genoeg is, is het originele spel Donkey Kong ook nog eens op de Wii geïnstalleerd, als eerbetoon aan het allereerste optreden van Mario.

Iwata Asks

De eerste Super Mario Kart werd in Japan in 1992 uitgebracht voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES), zeven jaar nadat spelontwikkelaar Shigeru Miyamoto en zijn team de laatste hand hadden gelegd aan Mario’s eerste grote avontuur, Super Mario Bros. voor het Nintendo Entertainment System (NES).  Sindsdien zijn er zes versies van dit racespel verschenen voor Nintendo’s spelsystemen. Elk van die versies liet spelers deelnemen aan hectische races door avontuurlijke locaties uit de Super Mario-serie. Van Mario Kart Wii zijn sinds de lancering wereldwijd ruim 24 miljoen exemplaren verkocht.

Mario Kart Wii laat je met maximaal 12 spelers tegelijk racen via de Nintendo Wi-Fi Connection, dus iedereen kan meedoen aan dit racefestijn om Super Mario’s 25e verjaardag te vieren. Het Mario Kart Wii Pack is in Europa vanaf 26 november 2010 verkrijgbaar.