Vier 25 jaar Super Mario met twee nieuwe, knalrode bundels!


11-10-2010

11 oktober 2010 – Super Mario Bros. heeft ons de afgelopen vijfentwintig jaar heel wat speelplezier gebracht. Om dat te vieren onthult Nintendo twee zeer speciale rode bundels die in beperkte oplage verschijnen.

Als eerste verschijnt het New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition Pack. Deze bundel is in Europa vanaf 22 oktober 2010 verkrijgbaar en bestaat uit een rode Nintendo DSi XL, voorzien van kenmerkende Mario-icoontjes, en een exemplaar van New Super Mario Bros.

Iwata Asks

Op 29 oktober 2010 wordt het New Super Mario Bros. Wii Pack in Europa gelanceerd. Deze bundel bestaat uit een rode Wii, een rode Wii-afstandsbediening Plus, een rode Nunchuk en drie spellen. Naast New Super Mario Bros. Wii en Wii Sports is ook de originele versie van Donkey Kong op de Wii geïnstalleerd, als eerbetoon aan Mario’s eerste verschijning ooit.

Iwata Asks

Het is alweer een kwart eeuw geleden dat het team van de spelontwikkelaar Shigeru Miyamoto kwam met Mario’s eerste grote avontuur, Super Mario Bros. voor het Nintendo Entertainment System (NES).  Sindsdien is Mario één van de beroemdste personages in de entertainmentwereld geworden.

De Super Mario Bros.-serie is de bestverkopende videogameserie ooit, met wereldwijd meer dan 240 miljoen verkochte exemplaren. New Super Mario Bros. Wii laat spelers voor het eerst met z’n vieren tegelijk genieten van Mario’s populaire platformactie.

In New Super Mario Bros. voor Nintendo DS loods je Mario door acht werelden met een totaal van 80 levels om Princess Peach uit de klauwen van de boosaardige Bowser te bevrijden.

We kunnen vandaag tevens aankondigen dat de "speciale Wii-bundel"-prijs in de Super Mario Bros. 25th Anniversary Video Competition bestaat uit het New Super Mario Bros. Wii Pack. De competitie sluit op 13 oktober, dus stuur ons snel je video waarin je laat zien waarom jij gek bent op Mario en je maakt kans om een van deze limited edition New Super Mario Bros. Wii Packs in handen te krijgen!

Vier Mario’s 25 jarig bestaan in stijl met het New Super Mario Bros. Nintendo DSi XLSpecial Edition Pack dat in Europa wordt gelanceerd op 22 oktober 2010 en het New Super Mario Bros. Wii Pack dat in Europa wordt gelanceerd op 29 oktober 2010.