• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • WarioWare: Do It Yourself Showcase tussen de downloads van deze week


    30-04-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


     

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    THE KING OF FIGHTERS '95 – NEOGEO
    Ga het gevecht opnieuw aan! l The King of Fighters is terug met drie-tegen-driegevechten, een krachtmeter die verwoestende klappen mogelijk maakt en unieke speciale aanvallen die het tij van het gevecht kunnen keren.

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    WarioWare: Do It Yourself Showcase
    Speel maffe spellen met je vrienden en vertoon je WarioWare-creaties op een groot scherm met WarioWare: Do It Yourself - Showcase, de perfecte tegenhanger van WarioWare: Do It Yourself voor de Nintendo DS!

    5 Arcade Gems
    Dit is een verzameling van vijf maffe speelhalspellen die je alleen of samen met je vrienden kunt spelen. Je vindt altijd wel iets van je gading, of het nu een spel met middeleeuwse ridders is of een ultramodern schietspel in de ruimte!

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    SURVIVING HIGH SCHOOL
    Welkom op Centerscore High, waar iedere keuze die je maakt je spel verandert! Maar let wel, sommige keuzes zijn wijzer dan anderen… Word meester in meeslepende minigames en verschillende kwizzen, tijdens het spelen.

    Save the Turtles
    Bezoek meer dan 32 van de meest exotische stranden ter wereld, op een missie om een nieuw thuis voor kleine schildpadjes in de zee te vinden. Gebruik de stylus om te wrijven en tik het touchscreen  aan om eieren uit het zand op te graven en de schattige reptielen op een rijtje te laten lopen terwijl je krabben, zeemeeuwen en afval ontwijkt.

    Simply Solitaire
    Simply Solitaire biedt precies wat je ervan verwacht: rechttoe rechtaan Solitaire op je Nintendo DSi! Door de eenvoudige opzet en intuïtieve besturing kan het hele gezin van het spel genieten voor vele uren.

    DodoGo!
    Beleef een avontuur dat zich afspeelt in de tijd van de dinosauriërs! Red zoveel mogelijk Dodo-eieren door ze in veiligheid te brengen. Bouw dynamische modellen en pas het terrein aan met een tikje van je stylus in meer dan 100 meeslepende missies!

    VT Tennis
    VT Tennis is een 'Ace' van een tennisspel voor de Nintendo DSi. Leer je tennisster in de dop te serveren, lobs te maken en te smashen, op weg naar de overwinning. Met de innovatieve touchscreen-besturing kun je heel precies in alle richtingen slaan.

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.