• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    29-09-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Vanaf vrijdag zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Gods vs Humans
    Kruip in de huid van de bekendste goden uit de Scandinavische, Egyptische, Romeinse en Japanse mythologie. Als god heb je de macht over alle mensen. Althans, bijna alle mensen. Enkele brutale ongelovigen hebben besloten je domein te betreden en een toren te bouwen om de confrontatie met je aan te gaan! Benut je goddelijke krachten om ze tegen te houden en laat zien wie de baas is. Maar zorg dat je ze geen pijn doet, want je blijft mensen nodig hebben die in je geloven! Kies uit 16 speelbare goden met unieke krachten. Stort je in je eentje op de 60 uitdagende levels of waag een poging in het speltype voor twee spelers, waarin het beeld in tweeën wordt gesplitst!

    Leren met de PooYoo's Aflevering 3
    Welkom in de wereld van de PooYoo’s, het eerste spel dat gemaakt is om de hersenen van kinderen van 3 tot en met 6 jaar op een leuke en poëtische manier te trainen. De PooYoo’s zijn vrolijke babydiertjes, die kinderen op speelse wijze de basisprincipes bijbrengen die nodig zijn voor hun ontwikkeling. Kinderen leren van alles over getallen, letters, links- en rechtshandigheid, vormen, kleuren en meer. Ze kunnen met hun nieuwe vriendjes dansen en leuke interactieve beloningen verdienen. Dankzij de twee verschillende interactiviteitsniveaus zijn de magie- en kleurenspelletjes in deze software toegankelijk voor alle kinderen, ongeacht hun leeftijd en denkniveau. Dit spel is ontworpen voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    Aura-Aura Climber
    Maak kennis met de nieuwste 'ster' aan het firmament! Aura-Aura is uit de lucht gevallen en op aarde terecht gekomen, en alleen jij kunt hem helpen om terug te komen. Gebruik Aura-Aura's grijparm om van grijppunt naar grijppunt in de lucht te zwaaien en kom zo hoog mogelijk, voordat de tijd op is. Onderweg vind je handige items, zoals verlengingen voor je grijparmen en bommen die je verder de lucht in lanceren. Kijk echter uit voor de vele vijanden en gevaren en probeer niet te vallen; dan ben je namelijk snel weer beneden! Met eenvoudige maar bevredigende gameplay, een heleboel medailles om te verdienen en klassieke, meeslepende herspeelbaarheid, brengt Aura-Aura Climber je naar nieuwe hoogten van speelplezier!

    Petz Dog Superstar
    Je kunt een hele hondenfamilie adopteren! Verzorg ze, ontdek hun unieke talenten en persoonlijkheden en leer ze leuke trucs! Kies uit je favoriete rassen, zoals golden retrievers en labradors. Geef je honden de beste behandeling: voer ze, borstel ze en ontdek hun unieke persoonlijkheden — zijn ze verlegen of speels? Doe leuke dingen met je pups, zoals frisbeeën en rennen over hindernisbanen, om hun talenten te ontwikkelen!

    Petz Cat Superstar
    Zorg voor een hele familie schattige katjes! Verzorg ze, speel spelletjes met ze en geef ze alle liefde. Zorg voor een hele familie schattige babykatjes: voer ze, aai ze en kijk ze opgroeien. Vorm een band met je katjes en ontdek hun unieke talenten en persoonlijkheden. Leer ze leuke trucs, zoals het rennen over hindernisbannen en het lopen over de catwalk.

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.