• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • 2012 gaat knallend van start!


  13-12-2011

  13 december 2011 – Nu het einde van het jaar nadert, kijkt Nintendo vooruit naar 2012, een veelbelovend jaar voor alle game-liefhebbers. Of je nu een Nintendo 3DS bezit of een Wii, je kunt in 2012 vele onvergetelijke avonturen verwachten.

  Mario was eind 2011 druk bezig - hij racete door de lucht, over land en onder water in Mario Kart 7 dat op 2 december 2011 werd gelanceerd. En kort daarvoor had hij nog zijn Tanooki-pak aangetrokken om met oude en nieuwe vaardigheden door Mushroom Kingdom te trekken in SUPER MARIO 3D LAND dat op 18 november 2011 werd uitgebracht. Reken maar dat Mario opnieuw in 2012 actief blijft op Nintendo 3DS. Zo gaat hij met een tennisracket aan de slag in Mario Tennis* en vertrekt hij met Sonic naar de Olympische Spelen van 2012 in Mario & Sonic op de Olympische Spelen Londen 2012 (SEGA).

  Niet alleen Mario-fans krijgen het druk de komende maanden. Eind 2011 kunnen Nintendo 3DS-bezitters over de heerschappij van het luchtruim strijden in Ace Combat Assault Horizon Legacy (NAMCO BANDAI Games S.A.S.), door exotische locaties van over de hele wereld racen in Formula One: F1 2011 (Codemasters) en voetballen tegen de beste teams op onze planeet in PES 12 (KONAMI).

  Als we de blik verplaatsen naar 2012, zien we een beroemd familielid van Mario aan de horizon verschijnen en horen we het aanzwellend geluid van een stofzuiger. Het zal zowel de liefhebbers van het origineel als nieuwkomers goed doen om te vernemen dat Mario’s broertje Luigi terug is in een gloednieuw, spookachtig avontuur. Luigi’s Mansion 2* wordt in 2012 gelanceerd. In het spel moet je Luigi helpen om grote landhuizen te ontdoen van de spoken en andere griezels die in kasten en andere meubels zitten verstopt. Zoek sleutels, verzamel munten en richt Luigi’s trouwe zaklamp op alles wat beweegt – je weet nooit wat je met die lichtbundel kunt vangen!

  Liefhebber van puzzels? Mis je je favoriete professor? Geen vrees, want Professor Layton en zijn trouwe assistent Luke keren in 2012 terug met de lancering van Professor Layton 5*. In dit avontuur, dat zich uitstrekt over twee tijdperken, moeten Luke en de professor een mysterieuze stad verkennen waarin vreemde dingen gebeuren. Wie is de ‘Mysterieuze Meneer’ en waardoor veranderen mensen steeds in paarden en stenen standbeelden?

  Het wachten is bijna voorbij, want Kid Icarus: Uprising verschijnt later dit jaar in handen van spelers die graag willen genieten van hoogkwalitatieve momenten met Pit, de engelachtige held van dit nieuwe avontuur. Nadat Pit van Palutena de ‘Miracle of Flight’ heeft gekregen, neemt Pit het op tegen de legers van de herboren Medusa die voorgoed met de mensheid wil afrekenen. Ren, vlieg en schiet je een weg met Pit door diverse werelden vol verschrikkelijke monsters.

  Bij de titel Resident Evil weten fans van over de hele wereld dat ze survival horror van de bovenste plank kunnen verwachten, en dat geldt zeker voor dit nieuwste deel van Capcom dat exclusief verschijnt voor Nintendo 3DS. In Resident Evil wordt iedereen de stuipen op het lijf gejaagd met beklemmende momenten en een intens verhaal dat deel uitmaakt van de hoofdverhaallijn van de serie. Resident Evil Revelations (Capcom) wordt gelanceerd op 27 januari 2012. Dit spel kenmerkt een terugkeer naar de klassieke gameplay van Resident Evil, maar dit keer kun je het helemaal in 3D beleven.

  Liefhebbers van serieuze, verhaalgedreven actie, zal het goed doen om te horen dat Hideo Kojima's legendarische Metal Gear-serie in 2012 naar Nintendo 3DS sluipt in de vorm van Metal Gear Solid®: Snake Eater 3D (KONAMI). Dit klassieke stealth-actiespel is nu helemaal opnieuw gemaakt, inclusief verbluffende 3D-beelden. Dit keer worden de buitenste camera’s van de Nintendo 3DS en gyrosensor gebruikt als integrale elementen van de gameplay.

  Andere Nintendo 3DS-spellen waar je in 2012 naar kunt uitkijken zijn onder meer het epische vechtspel van Namco Bandai, TEKKEN 3D Prime Edition (NAMCO BANDAI Games S.A.S.), en SEGA’s officiële licentiespel van de Olympische Spelen, Mario & Sonic op de Olympische Spelen Londen 2012 (SEGA), dat in februari 2012 verschijnt. Met meer dan 50 spannende evenementen, inclusief voetbal, ruitersport, atletiek en watersport, heb je tal van mogelijkheden om gouden medailles te verdienen.

  Hieronder slechts enkele van de spellen die in 2012 zullen verschijnen voor Nintendo 3DS, de Nintendo DS-systemen en het Wii-systeem.

  * Voorlopige speltitel