• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk onze leuke nieuwe Wii-bundel eens van dichterbij


    22-08-2011

    Vorige week op de gamescom-beurs in Keulen, kondigden we aan dat er in oktober 2011 een gloednieuwe Wii-bundel verkrijgbaar zal zijn in Europa.

    Deze nieuwe bundel biedt spelers de mogelijkheid een nieuw geconfigureerde versie van het Wii-systeem met daarbij twee geweldige spellen voor de hele familie in huis te halen. Deze twee geweldige familiespellen zijn Wii Sports en Wii Party.

    Met meer dan 80 superleuke en hilarische minigames, brengt Wii Party leven in elke huiskamer. Speel met tot vier Wii-afstandsbedieningen en plaats je zelfgemaakte Mii-personage midden in de actie!

    Daarnaast bevat de bundel de originele klassieker Wii Sports, met zijn vijf verschillende sportbelevenissen die allemaal gebruik maken van de bewegingsgevoelige besturing van de Wii-afstandsbediening. Tenslotte bevat de bundel tevens een witte Wii-afstandsbediening Plus, voor maximale precisie tijdens het spelen, en een Nunchuk-controller.

    Hoewel het nieuwe Wii-systeem hetzelfde stijlvolle uiterlijk en dezelfde afmetingen als de originele Wii kent, is deze enigszins bijgewerkt en niet langer compatibel met Nintendo Gamecube-software en - accessoires, om voor het heden geoptimaliseerde waarde te kunnen leveren!

    * Het nieuw geconfigureerde Wii-systeem behoudt dezelfde afmetingen als het originele Wii-syeteem: hoogte 157 mm, breedte 44 mm, lengte 215.4 mm.