• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk onze nieuwe video van Solatorobo: Red the Hunter!


    20-05-2011

    Hoor je dat geluid? Dat is het geluid van een episch avontuur dat eraan zit te komen. Want binnenkort is Solatorobo: Red the Hunter beschikbaar voor de Nintendo DS, een verslavend, razendsnel en intuïtief spel met prachtige animebeelden!

    Lees verder voor een korte opsomming van de belangrijkste personages en bekijk de onderstaande trailer om alvast een indruk te krijgen van het spel!


    Red Savarin
    Red is een mensachtige hond en de belangrijkste held van ons avontuur. Hoewel hij nogal bijdehand kan zijn, bedoelt hij het meestal goed. Hij werkt als Hunter (een soort huurling) en gebruikt zijn schip, de Asmodeus, om heen en weer te reizen tussen de eilanden van de Shepherd Republic.

    Dahak
    DAHAK-AZ103, of simpelweg Dahak, is Reds eigen speciale machine, die Red zelf bestuurt vanuit de pilotenstoel! Als Red Dahak bestuurt, kan hij heel erg zware objecten oppakken, snelle sprintjes trekken of zelfs op de vuist gaan! Zoals alle machines kan ook Dahak worden aangepast en van upgrades worden voorzien.

    Chocolat Gelato
    Reds jongere adoptiezusje is een fantastische monteur! Ze is vriendelijk, vrolijk en zuinig met geld. Ze zorgt ervoor dat de Asmodeus blijft varen en als ze geld te kort komen, stuurt ze Red eropuit om te werken.

    Elh Melizée
    Elh Melizée is een mysterieuze, mensachtige kat. Nadat een missie op dubieuze wijze in de soep was gelopen, wist Red haar te redden van een brandend schip. Ze is kalm, geduldig en heeft de neiging om te praten over dingen waar Red niets van snapt. Elh is omgeven door geheimzinnigheid en huurt Red in voor de schijnbaar onmogelijke missie om de grote boosaardige kracht Lares achter slot en grendel te krijgen.

    Beluga Damiens
    Een mensachtige kat die eveneens als premiejager de kost verdient. Beluga is niet alleen vervelend, maar ook nog geheimzinnig! Hij duikt overal op waar Red heengaat, bemoeit zich met Reds zaken en maakt hem het leven zuur.

    The Kurvaz
    Ook dit militaire genootschap duikt steeds op waar Red is en bemoeit zich met diens zaken. The Kurvaz hebben hordes soldaten, talloze indrukwekkende slagschepen en zijn overduidelijk iets van plan!

    Solatorobo: Red the Hunter ligt vanaf 1 juli in de winkels voor de verschillende Nintendo DS-systemen!