• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Belangrijke informatie voor Europese Club Nintendo-leden!


    18-03-2011

    Als je een lid van Club Nintendo bent en uitkijkt naar de lancering van de Nintendo 3DS op 25 maart, dan hebben we leuk nieuws voor je…

    De eerste 3000 mensen die hun nieuwe Nintendo 3DS bij Club Nintendo registreren ontvangen naast de 750 sterren die iedereen die hun systeem registreert krijgt, een individueel genummerd collectors item t-shirt - met een ontwerp dat je op meer dan 1 manier zal verrassen! Geen zorgen als je nog geen lid bent van de Club, je kunt je meteen aanmelden in het Club Nintendo-gedeelte. Er zijn slechts 3000 shirts beschikbaar, dus zorg dat je je Nintendo 3DS snel registreert, voordat ze weg zijn!

    Iwata Asks

    Let op: het uiteindelijke t-shirtontwerp kan verschillen van de afbeelding in dit artikel.

    Maar dat is nog niet al het goede nieuws voor Club Nintendo-leden! Naast spellen die door Nintendo uitgegeven worden, kun je als Club Nintendo-lid ook Nintendo 3DS-spellen van andere uitgevers registreren, voor niet minder dan 250 sterren per titel!*

    De sterrencatalogus wordt altijd aangevuld met nieuwe artikelen waar je je sterren voor in kunt ruilen, dus hou de updates in de gaten!

    De Nintendo 3DS ligt vanaf 25 maart 2011 in de winkel.

    *Let op: deelname aan het Club Nintendo-programma wordt bepaald door de individuele uitgevers zelf. Bezoek ons spellengedeelte om te zien welke huidige Nintendo 3DS-titels geregistreerd kunnen worden bij Club Nintendo. Blijf onze site in de gaten houden voor toekomstige registreerbare spellen.