• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bestuur 10 Kirby’s tegelijk in Kirby Mass Attack


    17-08-2011

    17 augustus 2011 – Als je één Kirby al leuk vindt, moet je eens zien wat er gebeurt als je er tien tegelijk bestuurt in Kirby™ Mass Attack. Dit innovatieve platformspel wordt in Europa op 28 oktober 2011 gelanceerd voor de Nintendo DS-systemen en de Nintendo 3DS™.*

     Op een dag verschijnt er een slechterik die met een magische staf Kirby in tien stukken splijt. Om Kirby zijn eigen vorm terug te geven, vertrek je op een kleurrijk, zijwaarts scrollend avontuur waarin je tien Kirby’s tegelijk bestuurt. Die tien roze helden komen onderweg goed van pas om vijanden te verslaan of inventieve puzzels op te lossen.

    Tijdens je avontuur moet je zoveel mogelijk fruit eten, want daarmee verdien je niet alleen punten maar kun je ook extra Kirby’s maken. Een groter aantal Kirby’s maakt het makkelijker om vijanden te verslaan, objecten te verplaatsen en puzzels op te lossen, dus houd je ogen open voor al die fruitige hapjes. Sommige uitdagingen kun je alleen passeren als je over een bepaald aantal Kirby’s beschikt, dus probeer er altijd zoveel mogelijk bij je te hebben.

    Iwata Asks

    Het spel wordt volledig met de stylus op het touchscreen bestuurd. Je kunt bijvoorbeeld twee keer ergens tikken om er met je hele groep Kirby’s naartoe te rennen, terwijl je de Kirby’s kunt laten springen door de stylus omhoog te trekken. Als de Kirby’s genoeg vaart hebben, kun je er ook mee door voorwerpen breken. Wanneer je de stylus op het touchscreen houdt gedrukt, verschijnt een ster en kun je een lijn tekenen waar de Kirby’s zich als groep langs bewegen. Je legertje Kirby’s valt automatisch de vijanden aan waar je ze naartoe stuurt.

    Maar pas op, want de Kirby’s zijn niet onkwetsbaar. Als ze schade oplopen worden ze blauw van kleur. Om ze te herstellen, moet je ze door de speciale ringen loodsen die je in elk level tegenkomt. Als een blauwe Kirby nog een keer wordt geraakt, verandert hij in een engel die probeert weg te vliegen. Als je snel genoeg bent kun je zo’n engel nog terughalen door er met je Kirby’s naartoe te springen en hem omlaag te trekken.

    Tijdens het spel wordt je scherp gehouden door telkens weer nieuwe uitdagingen. Door in het hoofdspel medailles te verdienen, krijg je toegang tot zeer diverse minigames, elk met een specifieke uitdaging. In de ene minigame moet je bijvoorbeeld het aantal Kirby’s in beeld tellen, terwijl je in een andere moet schieten of flipperen. Zo blijft Kirby je urenlang vermaken.

    Verzamel je Kirby’s voor massale aanvallen op je vijanden als Kirby Mass Attack op 28 oktober 2011 wordt gelanceerd voor de Nintendo DS-systemen en Nintendo 3DS*.

    Liefhebbers van Kirby kunnen ook afstemmen op zijn eigen tv-kanaal om te genieten van tekenfilms met de roze held! Het Kirby TV Channel is als gratis download verkrijgbaar op de Wii en toont tv-shows met de legendarische superster Kirby, die in Dream Land de strijd aanbindt met King Dedede. Dit kanaal werd op 23 juni gelanceerd en biedt toegang tot meer dan 50 Kirby-afleveringen die twee keer per week beschikbaar komen, over een periode van zes maanden. Wie wil weten hoe het Kirby en zijn vrienden in Dream Land vergaat, moet het Kirby TV Channel absoluut in de gaten houden!

    * Let op: Kirby Mass Attack wordt alleen in 2D weergegeven.