• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • De legende keert terug in 3D


  19-04-2011

  The Legend of Zelda Ocarina of Time, één van de hoogst beoordeelde spellen ooit, is terug. Dit keer in full 3D zonder bril en exclusief voor de Nintendo 3DS. Beleef een onvergetelijke zomer met een geweldige nieuwe versie van één van de absolute meesterwerken uit de geschiedenis van de videogames. The Legend of Zelda™: Ocarina of Time 3D wordt gelanceerd op 17 juni 2011.

  Iwata Asks

  Link wacht de zware taak om het land Hyrule te bevrijden van Ganondorf, de dievenkoning uit Gerudo. In zijn streven om de koninklijke familie van Hyrule van de troon te stoten, probeert de boosaardige Ganondorf zowel het land Hyrule als het verstrijken van de tijd in zijn macht te krijgen. De speler moet met Link een magische reis door tijd en ruimte maken om de plannen van Ganondorf te dwarsbomen. Verken uitgestrekte landschappen, mythische tempels, kerkers, dorpen en steden, praat met vrienden, vecht met vijanden en geniet van de geweldige 3D-beelden.

  De besturing van het origineel is geheel herzien om optimaal gebruik te maken van de unieke mogelijkheden die het Nintendo 3DS-systeem biedt. Terwijl spelers Link besturen met de draaiknop, kunnen ze het touchscreen gebruiken om voorwerpen toe te wijzen, plattegronden te raadplegen en de uitrusting van Link te bekijken – alles op een nieuwe en intuïtief bedienbare manier.

  Iwata Asks

  Dankzij de ingebouwde gyrosensor van het systeem is het nu ook mogelijk om in een eerstepersoons perspectief rond te kijken door de Nintendo 3DS fysiek te bewegen.

  Dat het spel nu volledig in 3D is, maakt het een stuk makkelijker om door de gedetailleerde spelwerelden te navigeren. Daarbij laat de verbeterde interface je comfortabeler dan ooit puzzels oplossen, door de tijd reizen en de uitgestrekte wereld van Hyrule verkennen. Spelers die niet bekend zijn met de Zelda-serie kunnen via kleine filmpjes in het spel hints bekijken voor het oplossen van de vele puzzels die je tijdens het avontuur tegenkomt.

  Fans van het origineel zullen blij zijn met het nieuws dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ook twee gloednieuwe uitdagingen bevat die niet in het originele spel zaten: Master Quest en Boss Challenge.

  Het speltype Master Quest verschilt op verrassende manieren van het oorspronkelijke avontuur. Veel puzzels moeten bijvoorbeeld op andere manieren worden opgelost, terwijl vijanden en voorwerpen zich op andere plaatsen bevinden. Het land Hyrule is daarbij gespiegeld, zodat wat eerder links was nu rechts is, en andersom.

  Het hele spel is ook een stukje moeilijker geworden, bijvoorbeeld doordat vijanden zich moeilijker laten verslaan. Daarom zal deze nieuwe ervaring ook doorgewinterde fans een flinke uitdaging bezorgen.

  Het nieuwe speltype Boss Challenge is een extraatje voor spelers die een bepaald punt in het spel hebben bereikt. Het geeft spelers de kans om alle eindbazen die ze zijn gepasseerd nogmaals te verslaan, of om ze allemaal achter elkaar te verslaan tijdens een doorgaande strijd.

  Dit tijdloze meesterwerk voelt weer helemaal nieuw en vers door de verbeterde graphics en de driedimensionale diepte die je exclusief op de Nintendo 3DS kunt beleven. Of je nu voor het eerst een Zelda-avontuur beleeft of een regelmatig bezoeker van Hyrule bent, de geweldige, meeslepende avonturen van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D zullen elke speler betoveren.

  Blijf de officiële website in de gaten houden op www.nintendo.be/zelda.

  The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D wordt in Europa gelanceerd op 17 juni 2011, exclusief voor Nintendo 3DS.