• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Een gloednieuw avontuur in Pokémon Black Version en Pokémon White Version!


  17-02-2011

  Pokémon Black Version en Pokémon White Version voor Nintendo DS spelen zich af in de gloednieuwe Unova-regio. Spelers kunnen daar niet alleen ruim 150 nieuwe Pokémon ontmoeten (zoals Deerling, Pansage en Drilbur), maar ook oog in oog komen te staan met het mysterieuze Team Plasma!

  De nieuwe titels in deze geliefde RPG-spellenreeks bieden een scala aan nieuwe manieren om te vechten, zoals Triple Battles en Rotation Battles. Ook introduceren de twee spellen volledig nieuwe mogelijkheden om met andere spelers te communiceren, waaronder infraroodcommunicatie via C-Gear!

  Het nieuwe C-Gear-apparaat in Pokémon Black Version en Pokémon White Version maakt het makkelijker voor spelers om te vechten met anderen en biedt verschillende mogelijkheden om te communiceren met vrienden. Door gebruik te maken van de infraroodcommunicatie die is ingebouwd in de Game Card, kunnen spelers snel verbinding maken met vrienden om te vechten. Ook het verhandelen van Pokémon gaat sneller dan ooit. C-Gear maakt ook gebruik van de Nintendo Wi-Fi Connection om verbinding te maken met Pokémon Global Link en biedt via een lokale draadloze verbinding toegang tot Entralink, waardoor interactie mogelijk wordt met de spellen van andere spelers.

  Bezoek de officiële website van Pokémon Black Version en Pokémon White Version voor meer informatie over al deze spannende nieuwe functies en meer!

  Iwata Asks

  Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgen spelers op 26 februari* de kans om de Mythical Pokémon Celebi te bemachtigen. Verplaats Celebi naar je exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version om kans te maken op een ontmoeting met de volledig nieuwe Pokémon Zorua!

  Pokémon Black Version en Pokémon White Version zijn verkrijgbaar vanaf 4 maart, alleen voor Nintendo DS.

  *Alleen te verkrijgen bij FNAC van 13.30 - 17.30. De Mythical Pokémon Celebi kan worden ontvangen op een exemplaar van Pokémon HeartGold Version, Pokémon SoulSilver Version, Pokémon Platinum Version, Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version.