• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Film de mooiste momenten in 3D met Nintendo 3DS


    07-12-2011

    7 december 2011 – Nintendo 3DS-bezitters kunnen vanaf vandaag de nieuwste systeemupdate uitvoeren voor diverse nieuwe opties, waaronder de mogelijkheid om 3D-video’s te maken. Spelers kunnen ook genieten van nieuwe StreetPass-uitdagingen en content overzetten van het ene naar het andere 3DS-systeem.

    De systeemupdate voor Nintendo 3DS biedt bezitters van dit systeem toegang tot diverse nieuwe functies en verbeteringen. Zo is er nu de mogelijkheid om met het systeem een 3D-video van maximaal tien minuten op te nemen. En kan een eigen 3D-film worden gemaakt of de mooiste momenten met vrienden en familie op worden genomen, steeds weer in 3D. Na het uitvoeren van de systeemupdate zul je een nieuwe tab zien in Nintendo 3DS Camera, met daarop een icoontje dat op een filmcamera lijkt, bovenaan het touchscreen. Tik deze aan, gebruik de rode hendel aan de rechteronderkant van het scherm voor filmopties en je bent er klaar voor!

    De videofunctie van Nintendo 3DS biedt speciale filmopties voor creatieve enthousiastelingen. Zo laat de Interval Shot-functie met een bepaalde interval beelden schieten, waardoor de speler bijvoorbeeld in beeld kan brengen hoe een ijspegel smelt of een bloem bloeit. Met de Frame Pick-functie kunnen heel veel stilstaande beelden worden geschoten, om deze vervolgens achter elkaar af te spelen voor stop-motion-filmpjes. Dus op dezelfde manier als animatiefilms worden gemaakt.

    Er komen ook nieuwe mogelijkheden beschikbaar in het StreetPass Mii-park, waaronder nieuwe puzzels om te voltooien in Puzzelruil. Je kunt ook beginnen aan een nieuw ‘Mii in misère’-avontuur, waarin je vijanden op nieuwe manieren kunt verslaan en nieuwe hoofddeksels kunt verzamelen.

    Er wacht StreetPass-spelers ook een nieuwe uitdaging. Je kunt proberen een landkaart compleet te krijgen door personen uit verschillende regio’s te verzamelen. Elke keer dat je een nieuwe persoon uit een regio ontmoet, krijg je een stukje voor de landkaart, die je als een legpuzzel kunt voltooien. Naarmate je meer mensen uit een ander land hebt ontmoet, ontvang je ook meer delen voor de landkaart.

    Nintendo 3DS-bezitters kunnen voortaan heel makkelijk content verplaatsen tussen verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dit geldt voor software die in de Nintendo eShop is aangeschaft, het tegoed voor de Nintendo eShop en opgeslagen gegevens, inclusief foto’s, muziek en audio.

    De Nintendo eShop krijgt ook een upgrade. Gebruikers krijgen de optie om demoversies te spelen van sommige Nintendo 3DS-spellen, zodat spelers een spel voor aanschaf kunnen uitproberen. Er is ook een optie om gegevens te downloaden terwijl het systeem in de slaapstand staat. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld verschillende zaken downloaden als ze het systeem een tijdje niet gebruiken. Deze downloads staan dan klaar voor gebruik als de Nintendo 3DS een volgende keer weer wordt aangezet.

    Laurent Fischer, Managing Director Marketing & PR van Nintendo of Europe:
    "We willen de functies en mogelijkheden van Nintendo 3DS steeds weer verbeteren om nieuwe leuke ervaringen naar onze fans te brengen. Deze nieuwste systeemupdate is goed voor een van de spannendste verbeteringen tot nu toe.”

    Ga voor meer informatie over deze systeemupdate en Nintendo 3DS, inclusief recente aankondigingen over dit systeem, naar de officiële website van de Nintendo 3DS.