• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ga naar de Pokémon Global Link voor Pokémon Black Version en Pokémon White Version


  27-04-2011

  Spelers van Pokémon Black Version of Pokémon White Version hebben nu toegang tot de Pokémon Global Link, een website die spelers op allerlei nieuwe manieren van Pokémon laat genieten, zelfs buiten het Nintendo DS-systeem! Er valt van alles te zien en te beleven, inclusief vermakelijke functies als E-Z Mail, de mogelijkheid je spel aan te passen, de Pokémon Dream World en meer!

  Naast deze functies zal The Pokémon Company International in de loop van het jaar speciale Pokémon-personages en voorwerpen verspreiden via de Pokémon Global Link. Zo kunnen spelers zeldzame Pokémon en voorwerpen in bezit krijgen en overzetten naar hun exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version.

  Op dit moment kunnen spelers met een Pokémon Trainer Club-account naar www.pokemon.com gaan om het spel “Play to Befriend a Pokémon!” te spelen in de Pokémon Fun Zone. Zo maken ze kans om in de toekomst één van Eevee's zeven evoluties te ontmoeten in de Pokémon Dream World! Deze kunnen ze overzetten naar hun exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version, net als de andere Pokémon waarmee ze vriendschap sloten in de Pokémon Dream World.

  Iwata Asks

  Wanneer je maar geen genoeg krijgt van de nieuwste Pokémon-spellen, ga dan meteen naar de Pokémon Global Link website om de deur te openen naar een wereld vol nieuwe spelmogelijkheden. Als je meer wilt weten over de nieuwste delen in de Pokémon-serie, zit je goed op de officiële website voor Pokémon Black Version en Pokémon White Version.