• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Gebruik een exclusieve code voor bonuscontent in Pokémon Black Version en Pokémon White Version


  07-09-2011

  Speel je Pokémon Black Version of Pokémon White Version en lijkt het je wel wat om je C-Gear een heel nieuw uiterlijk te geven, let dan op: in de tweede helft van 2011 en in het begin van 2012 zullen er drie gratis speciale skins voor je C-Gear beschikbaar zijn via de Pokémon Global Link-site (alleen beschikbaar in het Engels). Deze skins zullen echter maar voor beperkte tijd verkrijgbaar zijn, dus zorg dat je ze niet mist!

  Elke C-Gear-skin heeft zijn eigen, unieke wachtwoord; zodra je deze hebt bemachtigd, hoef je alleen maar in te loggen op de Pokémon Global Link-site* en het wachtwoord te gebruiken op de promotie-pagina. Hiermee ontgrendel je de skin die je, waneer je maar wilt, in het spel kunt gebruiken.

  Tussen 8 september 2011 en 19 januari 2012 is de Venusaur C-Skin verkrijgbaar via het volgende wachtwoord: EUPGL092011

  Iwata Asks

  Blijf deze pagina in de gaten houden voor updates in oktober en november over de twee andere beperkt verkrijgbare C-Gear-skins!

  Pokémon Black Version en Pokémon White Version liggen nu in de winkel, alleen voor de Nintendo DS-systemen.

   

  *Om mee te doen aan deze actie moet je de Game Sync ID van een exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version geregistreerd hebben op de Pokémon Global Link-site. Om de speciale C-Gear-skins te gebruiken moet je in het spel de C-Gear ontvangen hebben.