• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Iwata vraagt: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, aflevering 5


    10-08-2011

    Het door gamers en critici geprezen The Legend of Zelda: Ocarina of Time voor de Nintendo 64 voerde spelers en critici mee naar een andere wereld en werd door iedereen in de harten gesloten als een van de meest briljante videospellen ooit, toen het in 1998 werd uitgebracht. De epische gebeurtenissen, levendige wereld en het emotioneel aangrijpende verhaal creëerden een nieuwe generatie helden. En nu is het terug, met een Nintendo 3DS-update: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.    

    Om stil te staan bij de release van deze liefdevolle remake, houdt Nintendo-directeur Satoru Iwata een reeks interviews die dieper ingaan over de ontwikkelprocessen achter zowel het origineel voor de Nintendo 64 als de nieuwe versie. In deel 5 praat Satoru Iwata met legendarische ontwerper Shigeru Miyamoto over deze epische titel. Hun vraaggesprek brengt aan het licht hoe er oorspronkelijk een andere setting dan het majestueuze Hyrule voor het spel werd overwogen, hoe een liefde voor cowboyfilms leidde tot de toevoeging van je trouwe paard en hoe vluchten aan de poten van kippen het ontwerp van dorpen bepaalde. En voor diegenen die tot het laatst willen blijven, is er nog een speciale bonus...    

    Bezoek ons Iwata vraagt-gedeelte en lees Iwata vraagt: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D: geluid om kennis te nemen van de geheimen van dit nieuwe Zelda-interview.    

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ligt vanaf nu in de winkel. Alleen voor Nintendo 3DS.