• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lees de nieuwste Iwata vraagt-interviews!


    15-07-2011

    Er zijn weer heel wat nieuwe interviews in de Iwata vraagt-serie verschenen! Of je nu houdt van Japanse RPG's, klassieke actie-avonturen of huiveringwekkende horrortitels, de ontwikkelaars vertellen je alles over de ontwikkeling van hun spellen!

    In Iwata Vraagt: Xenoblade Chronicles schoof Nintendo's president-directeur aan bij enkele voorname ontwikkelaars van Monolith Soft om te praten over de personages en het verhaal van deze reusachtige, meeslepende RPG voor de Wii.

    Om de release van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D voor Nintendo 3DS te vieren, sprak Iwata in een aantal diepgravende en onthullende gesprekken zowel met de ontwikkelaars van deze spannende nieuwe remake als met de makers van het origineel voor de Nintendo 64! In Iwata vraagt: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D: geluid, stelt Iwata vragen over het maken van de vijanden en eindbazen, het ontwerp van Hyrule Field, en hoe de liefde voor vissen van een bekend teamlid leidde tot een verrassende toevoeging aan het spel...

    Als onderdeel van de Iwata vraagt: Externe ontwikkelaars voor de Nintendo 3DS, sprak Iwata met Masachika Kawata van Capcom Co., Ltd, de beroemde producer van de Resident Evil-serie. In hun conversaties over de twee nieuwste Resident Evil-spellen, bespreken de heren hoe vriendschappelijke competitie tussen concurrerende ontwikkelteams resulteerde in algemene verbeteringen, nieuwe richtpunten en inzicht in wat beide spellen voor spelers aantrekkelijk maakt. Ga naar Iwata vraagt: Externe ontwikkelaars voor de Nintendo 3DS voor het hele verhaal!

    Bezoek nu ons Iwata vraagt-gedeelte voor de achtergrondverhalen van deze spannende titels - en vele andere!