• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Mario & Sonic doen Londen aan!


    22-04-2011

    Tokio, 21 april 2011 - SEGA® Corporation en Nintendo Co., Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat Mario en Sonic opnieuw hun krachten zullen bundelen op de Wii en, voor het eerst, op het Nintendo 3DS-systeem. Meer dan 19 miljoen mensen van over de hele wereld hebben videospellen uit de Mario & Sonic-serie gespeeld en nu is het bejubelde duo op weg naar Londen om deel te nemen aan het officieel gelicenseerde Olympische videospel, Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012.

    Naast de klassieke Olympische disciplines als atletiek, zwemmen en tafeltennis zullen ook spannende nieuwe hoofdevenementen als voetbal en paardensport hun debuut maken in de Wii-versie van het spel. Deze nieuwe sporten zullen voor nog meer fanatieke competitie tussen vrienden en familieleden zorgen, in zowel de eenspelerstanden als de meerspelerstanden! Het gloednieuwe aanbod aan Dream events die zich afspelen in populaire Mario- en Sonic-werelden zorgt voor een echt unieke sportervaring die je alleen in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 kunt beleven.

    Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 maakt tevens zijn debuut op Nintendo's nieuwe draagbare systeem en bevat meer dan 50 originele Olympische evenementen die zowel in eenspelerstanden als meerspelerstanden te spelen zijn. De brilloze 3D-beelden geven een heel nieuwe dimensie aan het Mario & Sonic-universum en met de unieke besturingsmogelijkheden zijn er meer dan genoeg nieuwe en leuke manieren om mee te dingen naar de gewilde gouden medaille!

    Net als zijn voorgangers wordt Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 voor Wii en Nintendo 3DS ontwikkeld door SEGA Japan, geeft SEGA de spellen uit in Europa en Noord-Amerika en geeft Nintendo ze uit in Japan. Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 is gelicenseerd via een wereldwijd partnerschap met International Sports Multimedia (ISM), de exclusieve licentiehouder van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) voor interactief entertainment.

    "Mario & Sonic hebben een overweldigend succesvol partnerschap gekend en we zijn erg trots dat we dit partnerschap opnieuw kunnen laten herleven in samenwerking met Nintendo en ISM voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen," zei Naoya Tsurumi, chairman van SEGA of America en SEGA Europe. "Het is echt geweldig om interactieve entertainmentsoftwaretitels gebaseerd op de Olympische Spelen te mogen maken en dat Sonic en Mario opnieuw deel zullen uitmaken van dit historische evenement."

    "De Olympische Spelen van 2012 worden een sportieve demonstratie voor de hele wereld en we vinden het geweldig dat Mario & Sonic er opnieuw deel van uitmaken, deze keer in het grootste aantal Olympische sporten ooit," voegde Raymond Goldsmith, chairman en CEO van ISM daar aan toe.

    Mario & Sonic op de Olympische Spelen™ in Londen 2012 zal verkrijgbaar zijn voor Wii en Nintendo 3DS. De releasedatum wordt later dit jaar bekendgemaakt.