• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo komt met ‘Limited Edition’ The Legend of Zelda™: Skyward Sword-bundel


    31-08-2011

    30 augustus 2011 – In 2011 viert Nintendo dat het 25 jaar geleden is dat de veelgeprezen Zelda-serie begon. Een kwart eeuw geleden werd de allereerste The Legend of Zelda gelanceerd voor het Nintendo Entertainment System en om dat te vieren brengt Nintendo een ‘limited edition’-bundel uit voor mensen die het nieuwste deel in de Zelda-serie vooraf bestellen. The Legend of Zelda: Skyward Sword wordt in Europa gelanceerd op 18 november 2011.

    De spellen in de The Legend of Zelda-serie nemen spelers mee naar fantasiewerelden vol prachtige gebieden, pittige puzzels en slinkse vijanden. The Legend of Zelda: Skyward Sword zet deze traditie voort, maar tilt de ervaring naar een hoger niveau met de Wii-afstandsbediening Plus die uiterst nauwkeurige besturingsmogelijkheden biedt. NIL_Zelda_Skyward_Sword.jpg Een speciale ‘limited edition’-bundel is beschikbaar voor fans die hun spel vooraf bestellen. Deze bestaat uit een exemplaar van het spel en een cd met orkestuitvoeringen van de iconische muziek uit de hele geschiedenis van de franchise, zoals die wordt uitgevoerd tijdens de The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony-concerten. Naast het spel en cd, bevat de bundel ook een zeldzame goudkleurige Wii-afstandsbediening Plus die is versierd met de ‘Hylian Crest’, oftewel het wapen van Hyrule.

    Fans die het spel kort na de release aanschaffen, ontvangen bij het spel ook een exemplaar van de muziek-cd uit de ‘limited edition’-bundel. Fans moeten er wel snel bij zijn, want deze ‘special edition’ met spel en cd is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

    "The Legend of Zelda: Skyward Sword stuurt spelers met Link op een avontuur waarin Link zoals gebruikelijk over land reist, maar ook plaatsen hoog in de wolken kan verkennen op de rug van
    een majestueuze vogel. Voor het eerst kun je in een Zelda-spel gebruik maken van de Wii-afstandsbediening Plus-technologie om zo bijvoorbeeld nauwkeurige vliegmanoeuvres te maken. De gevechten introduceren een gloednieuw systeem waarin je de bewegingen van de vijand moet analyseren om op het juiste moment en onder de juiste hoek met je zwaard toe te slaan."

    Hef je zwaard als een echte held, gebruik het met grote nauwkeurigheid en bereid je voor op een nieuwe vorm van strategisch zwaardvechten in een episch en gloednieuwe Zelda-avontuur: The Legend of Zelda Skyward Sword. Bestel je ‘limited edition’-bundel en ontvang je gouden, in beperkte oplage geleverde, Wii-afstandsbediening Plus met de Hylian Crest en muziek-cd als het spel wordt gelanceerd op 18 november 2011.

    Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda: Skyward Sword naar www.legendofzeldaskywardsword.be

    Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda naar http://www.nintendo.be/zelda

    Ga voor meer informatie over de 25e verjaardag van The Legend of Zelda naar www.zelda25.be

    Noot voor de redactie: The Legend of Zelda: Skyward Sword kan vooraf besteld worden met of zonder Wii-afstandsbediening Plus. Spelers hebben in ieder geval een Wii-afstandsbediening Plus of Wii-afstandsbediening met Wii MotionPlus-accessoire nodig om het spel te kunnen spelen.