• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Kirby's Adventure Wii


    25-11-2011

    Kirby geeft al bijna 20 jaar lang de slechteriken een koekje van eigen deeg, maar het werk van een held is nooit gedaan! Kirby's Adventure Wii ligt vandaag in de winkel en levert een gloednieuw avontuur waar een tot vier spelers van kunnen genieten!

    Gebruik Kirby's gekopieerde vaardigheden en gloednieuwe Super Abilities in een  platformwereld vol kleur en verrassingen. Op ieder moment kunnen een tot drie vrienden meedoen aan de actie!

    De offifiële site van Kirby's Adventure Wii bevat allerlei info over wat je allemaal kunt verwachten tijdens je omzwervingen door Dream Land met Kirby en kornuiten. En in ons nieuwste Iwata vraagt-interview over Iwata Vraagt: Kirby's Adventure Wii kun je alles lezen over de gescheidenis van de serie en de ontwikkeling van dit nieuwe avontuur.

    En als je nog niet genoeg hebt van de sympathieke roze held, kun je een overzicht van alle spellen in de serie zien op onze gloednieuwe Kirby-site, of zijn tekenfilmavonturen volgen door voor 15 december 2011 het Kirby TV Channel te downloaden!

    Kirby’s Adventure Wii ligt nu in de winkel, alleen voor Wii.