• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Nintendo 3DS


    25-03-2011

    Het wachten is eindelijk voorbij! Nintendo 3DS, ons draagbare 3D-spelsysteem waar je geen bril voor nodig hebt, ligt vandaag in de winkel en kan voor 750 sterren geregistreerd worden. Ruil deze sterren in voor exclusieve artikelen in de sterrencatalogus!

    Naast onze gloednieuwe draagbare systeem in de winkel, ligt een grote verscheidenheid aan Nintendo 3DS-spellenvan Nintendo en andere uitgevers. Club Nintendo-leden kunnen de meesten hiervan registreren voor niet minder dan 250 sterren! Gebruik de links aan de rechterkant voor meer informatie en directe toegang tot een aantal hoogtepunten uit de line-up van spellen die tegelijkertijd met de Nintendo 3DS in de winkel komen te liggen.

    We willen Nintendo 3DS-bezitters aanraden om hun systeem met het internet te verbinden en een systeemupdate uit te voeren. Niet alleen zorgt deze systeemupdate voor een uiterst prettige gebruikservaring, je krijgt tevens een coole video die je zonder bril in 3D kunt bekijken.

    We verzamelden een aantal links die je helpen het meeste uit je systeem te halen:

    • Hulp nodig met je systeem? Ga naar Nintendo 3DS Support-sectie voor het antwoord op je vraag.
    • Wil je meer weten over systeemfuncties als StreetPass of nieuwe gameplay-mogelijkheden? Bekijk onze Nintendo 3DS-mediagalerie.

    Nintendo 3DS ligt nu in de winkel. Meer informatie over de 3D-functie van de Nintendo 3DS vind je op de officiële Nintendo 3DS website: www.nintendo3ds.nl