• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: SUPER MARIO 3D LAND!


    18-11-2011

    SUPER MARIO 3D LAND ligt nu in de winkel en is een Mario-avontuur zoals je nog nooit gespeeld hebt! Niet alleen speelt het als een weelderige mengeling van klassieke Mario-actie en gloednieuwe uitdagingen, maar Tanuki-Mario (met zijn kenmerkende, schattige gestreepte staart) maakt een welverdiende comeback in het spel en Mario heeft een radikaal repertoire van zowel oude als nieuwe bewegingen en power-ups tot zijn beschikking!

    Naast zijn schattige, pluizige Tanuki-vermomming, waarmee Mario zachtjes door de lucht kan zweven of een heftige aanval van 360 graden uit kan voeren, kan onze platformheld nog gebruik maken van een aantal nieuwe gedaanten! Standbeeld-Mario ontglipt gemakkelijk aan de aandacht van de vijand en Boemerang-Mario gooit boemerangs om aan te vallen en voorwerpen op te pikken. Ook kan hij als oude favoriet Vuur-Mario vuurballen gooien.

    Deze keer kom je ook overal verrekijkers tegen, waarmee Mario alvast kan zien wat de rest van een level voor hem in petto heeft - en met een propellerdoos kan onze held het luchtruim kiezen. En heb je Mario altijd al willen zien rollen en een verre sprong  willen laten maken, dan heb je geluk! Het nieuwste avontuur van de dappere loodgieter zit barstensvol superleuke levels en pittige puzzels, waarvan sommigen alleen mogelijk zijn in 3D. Dit is Mario's meest energieke en onderhoudende spel tot nog toe!

    De nieuwste versie van onze site voor Mario's levendige 3D-avontuur kan nu bezocht worden. Hier vind je een overzicht van het verhaal, informatie over Mario's arsenaal aan bewegingen en nog veel meer. Dus sprint naar onze SUPER MARIO 3D LAND-site om alles te weten te komen over dit geweldige nieuwe spel!

    SUPER MARIO 3D LAND ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.