• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Xenoblade Chronicles


    19-08-2011

    Met een avontuur dat nog verder reikt dan het oog kan waarnemen, is Xenoblade Chronicles een uitgestrekte nieuwe RPG, waar Wii-eigenaren vanaf vandaag hun tanden in kunnen zetten.

    Xenoblade Chronicles wordt nu al geprezen om zijn combinatie van ononderbroken verkenningstochten, een meeslepend verhaal en een innovatief en diepgaand strategisch gevechtssysteem. Neem bezit van een eeuwenoud zwaard dat visioenen van de toekomst, pas je personages al naar gelieve aan en ontdek een wereld waarin je relatie met andere personages echt wat uitmaakt. Ga naar de officiële site van Xenoblade Chronicles om meer van het spel te zien en je voor te bereiden op het avontuur dat je te wachten staat!

    Wil je nog meer zien van deze onvoorstelbaar grote RPG, dan kun je terecht bij onze serie Let's Play Xenoblade Chronicles-video's (Nederlandse ondertitels zijn beschikbaar door op 'CC' onder de video's te klikken), op het officiële YouTube-kanaal van het spel, en onze Iwata Vraagt: Xenoblade Chronicles, voor inzichten van de makers van het spel zelf.

    Het wachten op dit gewilde avontuur is voorbij en de roep om een held is groot. Zul jij deze beantwoorden?

    Xenoblade Chronicles ligt nu in de winkel, alleen voor Wii.