• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D voor Nintendo 3DS


    17-06-2011

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time uit 1998 voor Nintendo 64 is historisch gezien een van de meest gewaardeerde spellen aller tijden. Het geliefde avontuur keert nu terug in nieuwe vorm op de Nintendo 3DS als The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Daardoor komen er wereldwijd miljoenen helden bij.

    Het spel is nieuw leven ingeblazen met een grafische opknapbeurt, aangepaste besturing, tipvideo's om te voorkomen dat je hopeloos vast komt te zitten, en nog veel meer. De klassieker brengt actie, avontuur en puzzels in prachtig 3D naar het nieuwe draagbare spelsysteem. In het schitterende Hyrule kom je veel levendige personages tegen en kun je naar hartenlust op ontdekkingstocht gaan. Deze wereld zal opnieuw de harten van een generatie weten te veroveren.

    In The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D stap je in de afgedragen laarzen van Link, een jongen wiens moed nog jaren zal worden besproken. Je reist op je trouwe paard naar de uithoeken van de wereld, naar donkere en vergeten kerkers, en zelfs door de tijd zelf.

    De boosaardige tovenaar Ganondorf heeft een vurig verlangen naar macht en verwoesting. Als hij op zoek gaat naar de mythische Triforce, een krachtig artefact dat de wensen van de bezitter in vervulling doet gaan, is het hele land in gevaar. Hyrule heeft iemand nodig met de moed om het op te nemen tegen de opkomende duistere krachten. Als jij het in je hebt om te vechten voor het goede, je te bekwamen in magie en wapenkunst en op alle mogelijke plekken de duisternis te verjagen, dan ben jij misschien in staat om de legendarische Hero of Time te worden...

    Als je je spel voor 30 juni 2011 registreert, krijg je een gratis THE LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME 3D SOUNDTRACK CD met een hoop prachtige nummers uit het spel.

    Als je meer wilt weten over deze geweldige nieuwe Nintendo 3DS-versie van een geliefde klassieker, bezoek dan de officiële website van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is nu verkrijgbaar, alleen voor Nintendo 3DS.