• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek wie de 'Maak je eigen Zelda Flipnote'-wedstrijd gewonnen hebben!


    14-10-2011

    De 'Maak je eigen Zelda Flipnote'-wedstrijd werd van 8 augustus tot en met 9 september 2011 gehouden om het 25-jarige jubileum van de Legend of Zelda-serie te vieren. In deze wereldwijde wedstrijd vroegen we Nintendo DSi- en Nintendo DSi XL-bezitters om een van de drie soundtracks te kiezen en eigen Flipnotes te maken die op de muziek aansloten, met personages, locaties en thema's uit de Legend of Zelda-serie.

    We hebben heel veel originele Flipnotes ontvangen en waren erg onder de indruk van de vele kwalitatief goede Flipnotes die tot in de puntjes waren geperfectioneerd. Nintendo wil jullie allemaal graag bedanken, niet alleen voor de tijd die jullie hebben genomen om jullie Zelda Flipnotes te maken, maar vooral ook voor alle moeite die jullie hebben gedaan om het 25-jarige jubileum van de Legend of Zelda-serie met ons te vieren!

    Alle winnaars zijn nu uitgekozen door een jury, bestaande uit personen die jarenlang nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de Zelda-serie, waaronder Shigeru Miyamoto zelf!

    Je kunt de winnende Flipnotes uit Europa en Oceanië nu bekijken op de website ter ere van het 25-jarige jubileum van Zelda - en binnenkort zijn ze ook te zien op het Nintendo-kanaal en in de Nintendo eShop! In de komende weken zullen we de Noord-Amerikaanse en Japanse winnaars bekendmaken, dus hou je ogen open voor nog meer winnende Flipnote-animaties!

    Ga nu naar de website ter ere van het 25-jarige jubileum van Zelda om de winnaars uit Europa en Oceanië te zien!