• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Prijsbewuste gamers zitten goed met de “Nintendo Selects”-reeks en het nieuwe Mario Kart Wii Pack


    04-05-2011

    4 mei 2011 - Nintendo kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe reeks softwaretitels die veel fun leveren voor weinig geld. De Nintendo Selects-reeks die op 20 mei 2011 wordt gelanceerd is een scherp geprijsde selectie van populaire Wii-spellen voor het hele gezin.

    Op dezelfde dag lanceert Nintendo voor mensen die nog geen Wii bezitten ook het Mario Kart Wii Pack. Dit nieuwe pakket bevat een wit Wii-systeem, Wii-afstandsbediening™ Plus, Nunchuk™, Wii Wheel™ en een exemplaar van Mario Kart Wii™.

    Iwata Asks

    Nintendo maakt ook bekend dat op 20 mei 2011 de handelsprijs wordt verlaagd van het bestaande Wii Sports Resort Pack, dat bestaat uit een zwart Wii-systeem, Wii-afstandsbediening Plus, Nunchuk en een disc met de titels Wii Sports en Wii Sports Resort™.

    De spellen in de Nintendo Selects-reeks bieden sociale gamefun voor het hele gezin. De titels in deze reeks zijn Wii Sports™, WarioWare™: Smooth Moves, Mario Strikers™ Charged Football en Animal Crossing™: Let’s Go To The City.

    Wii Sports introduceert een nieuwe vorm van entertainment door met natuurlijke, realistische bewegingen van de Wii-afstandsbediening vijf sporten te spelen: tennis, bowlen, golf, boksen en honkbal. Zwaai je arm met de Wii-afstandsbediening door de lucht alsof je een tennisracket in de hand hebt. Deze fenomenale titel staat garant voor heel veel actief spelplezier.

    Iwata Asks

    WarioWare: Smooth Moves voert de interactie van videogames naar een heel nieuw niveau door je te laten zwaaien, wapperen en springen in meer dan 200 razendsnelle microgames. Je hebt alleen een Wii-afstandsbediening en je beste moves nodig om het spel te winnen. Dansen, draaien en even door de knieën zakken, je doet het allemaal graag om de honderden microgames op hoog tempo te voltooien.

    Iwata Asks

    Mario strijdt hard tegen hard op de voetbalvelden van Mario Strikers Charged Football voor de Wii. In dit vervolg op Mario Smash Football gebruik je de Wii-afstandsbediening en Nunchuk om de bal te veroveren, hem snoeihard in het doel te trappen en met de keeper spectaculaire reddingen te maken.

    Iwata Asks

    In Animal Crossing: Let’s Go To The City bepaal je zelf wat voor leven je leidt. Klets met vrienden, werk tot je erbij neer valt, ga vissen of plant wat bomen en bloemen in je tuin. Je kunt ook fossielen uit prehistorische tijden ontdekken, naar de sterren staren, je huis inrichten, een show bezoeken of naam maken als makelaar. Je bepaalt het allemaal zelf!

    Iwata Asks

    Nintendo Selects en Mario Kart Wii Pack leveren avonden lang geweldig vermaak voor het hele gezin. Beide worden in Europa gelanceerd op 20 mei 2011.