• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Resident Evil: Revelations, gruwelijke onthullingen naderen


  30-11-2011

  30 november 2011 – Bereid je voor op een meeslepende ‘survival horror’-ervaring want Resident Evil: Revelations verschijnt op 27 januari 2012 in Europa, exclusief voor het Nintendo 3DS-systeem. Resident Evil: Revelations is door Capcom speciaal ontwikkeld om de functies van het Nintendo 3DS-systeem optimaal te benutten. Het spel verschijnt in Europa eveneens als onderdeel van een speciale ‘limited edition’ bundel met het nieuwe Draaiknop Pro-accessoire. Het gloednieuwe Resident Evil: Revelations belooft een terugkeer naar de bloedstollende ‘survival horror’-beleving van de oorspronkelijke Resident Evil-delen. 

  Iwata Asks

  Resident Evil: Revelations speelt zich in 2005 af en onthult nieuwe feiten in de periode tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5. De diepgravende verhaallijn is rijk aan gruwelijke verrassingen, waardoor je constant bevangen blijft door de angst voor het onbekende.

  Diverse thema’s uit de serie komen samen in een beklemmend verhaal met gloednieuwe personages, omgevingen, intriges en uitdagingen. Deze zijn aangevuld met favoriete personages uit eerdere Resident Evil-spellen, zoals Jill Valentine and Chris Redfield. Zij krijgen te maken met het hoofd van de BSAA, Clive R. O’Brian, nieuwe BSAA-leden, en de mysterieuze agent Raymond Vester.

  Jill Valentine en haar BSAA-partner Parker Luciani zijn op zoek naar Chris Redfield. Zijn laatste GPS-gegevens positioneren hem aan boord van een verlaten cruiseschip. Tijdens een zenuwslopende speurtocht door de nauwe ruimtes van het schip ontdek je dat deze spookachtige omgeving minder verlaten is dan gedacht. Je stuit op gruwelijke nieuwe vijanden en zelfs een nieuw virus: de T-Abyss.

  Resident Evil: Revelations markeert een terugkeer naar de gameplay van de klassieke Resident Evil-spellen. In de Campaign Mode kun je diverse locaties verkennen, zoals de benauwende ruimtes van een cruiseschip of verraderlijke weggetjes langs besneeuwde berghellingen. Met beperkte munitie en wapens moet je de griezels van je afslaan die achter elke hoek kunnen wachten.

  De nieuwe Raid Mode biedt een ander soort Resident Evil-ervaring die losstaat van het hoofdverhaal uit de Campaign Mode. Speel in je eentje of samenwerkend met een tweede speler en vertrek met Jill Valentine en Chris Redfield op diverse missies waarin je zoveel mogelijk vijanden moet verslaan. Voor elke verslagen vijand krijg je punten die je personage in level laten stijgen en waarmee je de prestaties van je wapens kunt verbeteren. Zowel de Campaign Mode als de Raid Mode staan garant voor een meeslepende ervaring vol diepgaande mogelijkheden.

  Iwata Asks

  Het spel is van de grond af gebouwd om de mogelijkheden van Nintendo 3DS optimaal te benutten. Met het nieuwe Draaiknop Pro-accessoire kunnen spelers ook een vierde besturingsschema toevoegen aan hun Nintendo 3DS-ervaring. Als dit accessoire aan het Nintendo 3DS-systeem is gekoppeld kunnen spelers specifieke knoppencombinaties gebruiken om effectiever of als een expert te spelen, of het spel als een traditionele shooter met twee draaiknoppen te besturen. Het touchscreen komt dit keer ook goed van pas, bijvoorbeeld om puzzels op te lossen, snel tussen wapens te wisselen of je plattegrond te raadplegen.

  Deze intense ‘survival horror’-ervaring is exclusief verkrijgbaar voor het Nintendo 3DS-systeem. Resident Evil: Revelations verschijnt in Europa op 27 januari 2012 en als onderdeel van een limited edition bundel die bestaat uit een exemplaar van het spel en het nieuwe Draaiknop Pro-accessoire.

  Ga naar onze spelpagina over Resident Evil: Revelations voor meer informatie en hou onze site in de gaten voor nieuws over de aankomende officiële site van het spel.