• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Robin Williams en zijn dochter blijven hun passie voor Zelda delen


    19-07-2011

    19 juli 2011 – Nadat hij het eerste deel uit de Legend of Zelda™-reeks uit 1987 had gespeeld, was de wereldberoemde acteur Robin Williams direct gefascineerd door de serie. Hij besloot dan ook zijn dochter Zelda te vernoemen de prinses uit de spellenreeks. En nu, meer dan dertien jaar na het oorspronkelijke spel voor de Nintendo 64, maken Robin en zijn dochter kennis met The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D op de Nintendo 3DS.

    Robin, die veel over de Legend of Zelda-serie weet, heeft zijn enthousiasme voor het spel nog niet verloren: “In tegenstelling tot de meeste dingen uit de jaren '80 heeft The Legend of Zelda de tand des tijds erg goed doorstaan. Ik werd jaren geleden verliefd op deze serie met zijn ongelofelijke verhalen en avonturen, maar in 3D geniet ik er nog meer van. Nintendo heeft The Legend of Zelda echt naar een compleet nieuw niveau getild dat spannend is voor mensen die al jaren fan zijn, zoals mijn dochter en ik, maar ook voor een nieuwe generatie.”

    Voor Zelda Williams, die al sinds de dag van haar geboorte een hechte band heeft met The Legend of Zelda, is het een erg emotionele ervaring om een van haar favoriete spellen uit haar kinderjaren opnieuw te beleven: “Het is heel leuk om mijn vader zo opgewonden te zien als hij aan het spelen is. We begonnen het spel rond hetzelfde moment te spelen en we wisselen tips uit voor het oplossen van puzzels. En we proberen altijd samen te spelen! Het spel voelt echt vers en nieuw aan dankzij de nieuwe, verbeterde beelden!”

    Je kunt nu zien hoe zowel Robin als Zelda de compleet nieuwe functies van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ervaren, terwijl ze kennismaken met de bewegingsgevoelige besturing en staren naar de verbeterde 3D-beelden. Nintendo 3DS-eigenaars kunnen het eerste deel van de campagne gratis bekijken in de Nintendo eShop, waar het vanaf donderdagmiddag 21 juli voor het eerst beschikbaar zal zijn in volledig 3D. Bekijk ook het exclusieve en intieme interview met Robin en zijn dochter Zelda, dat eveneens beschikbaar is via de Nintendo eShop – hoe kwam haar naam nu echt tot stand en waarom raken ze allebei zo opgewonden van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D?

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.