• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Speel met vier spelers tegelijk in Kirby's Adventure Wii


    28-09-2011

    28 september 2011 – Vertrek alleen of met het hele gezin naar Planet Popstar voor zijwaarts scrollend platformplezier in Kirby’s Adventure Wii. Dit avontuur verschijnt exclusief voor de Wii op 25 november 2011.

    Wanneer een buitenaards ruimteschip neerstort op de vredige Planet Popstar, worden de stukken ervan over het hele land verspreid. Help Kirby de onderdelen te verzamelen, zodat de buitenaardse wezens kunnen terugkeren naar hun thuisplaneet. Maak kennis met Kirby’s vrienden Meta Knight, King Dedede en Waddle Dee, en gebruik Kirby’s krachtige kopieervaardigheid om zijn vijanden op te slokken en te transformeren.

    Iwata Asks

    Ook in dit avontuur kan Kirby weer vijanden inhaleren en doorslikken om hun krachten, kostuums en hoofddeksels over te nemen. Die kopieervaardigheid levert hem in Kirby’s Adventure Wii zeer speciale vermogens op. Met de Spear-vaardigheid kan Kirby bijvoorbeeld met een speer stoten en vechten, of speren naar vijanden en obstakels werpen. De roze held kan ook veranderen in Sword Kirby, Whip Kirby, Ninja Kirby en Fighter Kirby. In die laatste vorm wordt hij een vechtkunstenaar die vijanden met judoworpen kan vellen.

    Als Kirby speciale gloeiende vijanden opslokt, kan hij Super Abilities gebruiken. Deze nieuwe superkrachten blijven slechts korte tijd actief, maar in die tijd kunnen vijanden enorme schade toe worden gebracht en zelfs obstakels slopen om nieuwe routes en geheime objecten te vinden.

    Kirby's Adventure Wii wordt op 25 november 2011 gelanceerd, exclusief voor de Wii.

    Liefhebbers van Kirby kunnen ook afstemmen op zijn eigen tv-kanaal om te genieten van tekenfilms met de roze held! Het Kirby TV Channel is als gratis download verkrijgbaar op de Wii en toont tv-shows met de legendarische superster Kirby, die in Dream Land de strijd aanbindt met King Dedede. Dit kanaal werd op 23 juni 2011 gelanceerd en biedt toegang tot meer dan 50 Kirby-afleveringen die twee keer per week beschikbaar komen, gedurende een periode van zes maanden. Wie wil weten hoe het Kirby en zijn vrienden in Dream Land vergaat, moet het Kirby TV Channel absoluut in de gaten houden!