• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Sterke line-up kwartaal 1 voor Wii & Nintendo DS


    10-02-2011

    10 februari 2011 – Nintendo maakt vandaag bekend dat de Wii goed was voor aanhoudend sterke verkopen in 2010. In het kalenderjaar 2010 werden in totaal 5,44 miljoen exemplaren van het Wii-systeem in Europa verkocht, dat is meer dan van welk ander tv-systeem ook. Het totaal aantal verkochte Wii-systemen in Europa is hiermee gestegen naar ruim 26 miljoen. Deze miljoenen Europese Wii-bezitters kunnen de eerste drie maanden van het jaar genieten van een sterke line-up aan spellen.

    De schattige Kirby maakt op 25 februari een langverwachte comeback in Kirby’s Epic Yarn. Dit keer gaat het roze mannetje op avontuur in een betoverende wereld die helemaal van lappen en draden is gemaakt. Een andere topper voor de Wii is het onlangs uitgebrachte Mario Sports Mix, waarin je met vrienden en familie kunt genieten van vier spectaculaire sporten vol typische Mario-elementen.

    De verkoop van Nintendo DS-systemen heeft in 2010 ook nieuwe hoogtes bereikt. In het kalenderjaar 2010 werden maar liefst 6,69 miljoen exemplaren van de Nintendo DS verkocht, meer dan van elk andere portable systeem of tv-systeem. De miljoenen nieuwe Nintendo DS-bezitters, kunnen binnenkort al één van de grootste titels van 2011 verwachten. Pokémon Black Version en Pokémon White Version worden op 4 maart in Europa gelanceerd. Geniet van nieuwe legendarische Pokémon, nieuwe helden, een verrassende nieuwe regio, plus nieuwe manieren om het spel te delen, zowel met vrienden in je omgeving als online via de Nintendo Wi-Fi Connection. Beide spellen verschijnen ook als onderdeel van een bundel in beperkte oplage, bestaande uit een Nintendo DSi-systeem en een exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version.

    pdf icon Klik hier (PDF, 29 kB) voor een overzicht van de spellen die de komende maanden voor Nintendo DS en Wii verschijnen.