• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Super Pokémon Rumble in Europa gelanceerd


    02-12-2011

    Sluit vriendschap met meer dan 600 speelgoed-Pokémon in de actierijke 3D-wereld van het spel Super Pokémon Rumble dat vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de Nintendo 3DS. Stel je eigen superteam van speelgoed-Pokémon samen uit de Pokémon die je ontmoette, en gebruik spectaculaire acties tijdens realtime-gevechten met andere speelgoed-Pokémon en reusachtige eindbaas-Pokémon.

    Om de lancering te vieren, geeft Nintendo vandaag twee exclusieve codes om twee speciale speelgoed-Pokémon in je spel te ontgrendelen. De code voor Victini is 90827838 en voor Pikachu is de code 75805216. Beide speelgoed-Pokémon kom je in het spel tegen en als je ze hebt verslagen, zorgen de codes ervoor dat jullie vrienden worden. Vergeet niet met Munna te praten in Easterly Town, de tweede stad die je in het spel bezoekt. Nadat je de correcte code hebt ingevoerd, vertelt Munna waar je vriendschap kunt sluiten met de speciale speelgoed-Pokémon. Binnenkort worden meer exclusieve codes onthult.

    In Super Pokémon Rumble ga je een episch avontuur in de steden en wildernis van Toyland tegemoet, waar je vriendschap kunt sluiten met veel verschillende speelgoed-Pokémon. Naast het avontuur voor een enkele speler kun je de uitdagingen ook samen met een vriend te lijf gaan in de co-op mode. De StreetPass-functie van de Nintendo 3DS maakt het mogelijk dat de door jou verzamelde speelgoed-Pokémon automatisch strijden tegen die van andere spelers als je ze op straat passeert.

    Meer details en voorproefjes vind je op de officiële website van Super Pokémon Rumble.

    Lees voor meer info ons diepgaande Iwata Vraagt: Super Pokémon Rumble!

    Super Pokémon Rumble is nu verkrijgbaar in Europa, exclusief voor Nintendo 3DS.