• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Xenoblade Chronicles: Bekijk de volgende meeslepende delen in de Let's Play-serie!


    23-08-2011

    23 augustus - Kort na de lancering van Xenoblade Chronicles voor Wii, kunnen fans en nieuwkomers nog meer over het spel ontdekken door naar de volgende delen in de Let's Play Xenoblade Chronicles-serie, die vandaag en donderdag 25 augustus beschikbaar komen, te kijken. Iedereen die meer wilt zien van de uitgestrekte wereld van Xenoblade Chronicles, moet beslist een bezoekje brengen aan het Xenoblade Chronicles-kanaal op YouTube.

    Na de aanval op Colony 9 doorstaan te hebben, Bionis Leg verkend te hebben en kristallen in de Ether Mine gedelfd te hebben in eerder afleveringen, kun je nu terug naar het deels herstelde Colony 6-gebied en kennis maken met een aantal niet-speelbare personages (NPC's). Door omgang te hebben met deze figuren, worden hun relaties in kaart gebracht op de Affinity Chart, voor toegang tot extra zijmissies en kun je misschien helpen met het verbeteren van verstandhoudingen.

    In deze vijfde aflevering kun je Colony 6 verder verkennen en meer dynamische relaties met personages in gang zetten. Ook kom je meer te weten over het gebruik van je reisgenoot Dunban, als je hem inzet als leider van je gezelschap. Ontdek aura's, die je kracht, nauwkeurigheid en snelheid vergroten.

    Reis nog verder en kom terecht in het diepste van het geheimzinnige en beeldschone Makna Forest. Bedrijf handel met de Nopon-bosbewoners en ontdek de prachtige geheime plekken in het woud, met Nopon Riki als leider van je gezelschap.

    Over mogelijke spoilers: De “Let’s Play”-video’s tonen diverse locaties, spelelementen en fragmenten uit filmpjes, maar hierin worden fragmenten die het verhaal verpesten zoveel mogelijk ontweken. Houd er desondanks rekening mee dat bepaalde dingen als spoilers kunnen worden opgevat.

    Nu Xenoblade Chronicles in Europese winkels ligt, kunnen liefhebbers van grootse avonturenspellen zich helemaal verliezen in alles dat deze epische Wii-RPG te bieden heeft.