• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De lancering van Pandora's Tower biedt Wii-spelers een gouden kans


    13-04-2012

    Iwata Asks

    In Pandora’s Tower strijd je als de held Aeron met monsters om zijn geliefde vriendin Elena te bevrijden van een mysterieuze vloek die haar langzaam maar zeker in een demonisch wezen verandert. Om Elena voor dit gruwelijke lot te behoeden, moet Aeron zich een weg  knokken door de torens van een nabijgelegen fort. Pandora’s Tower biedt verschillende eindes en een New Game+ voor vele uren vermaak en een hoge herspeelwaarde.

    Terwijl je de dertien uitdagende torens doorkruist om Elena te redden, kun je genieten van een krachtige soundtrack die bestaat uit enkele van de mooiste klassieke stukken ter wereld, inclusief werk van componisten als Verdi en Tchaikovsky. Elke beslissing die je maakt is van invloed op de manier waarop dit avontuur afloopt, dus heb je het lot van Aeron en Elena zelf in de hand. Voor een goede indruk van het spel kun je filmpjes van Pandora’s Tower bekijken op www.youtube.com/NintendoBelgie.

    Xenoblade Chronicles, The Last Story en Pandora’s Tower zijn nu verkrijgbaar in Europa, exclusief voor Wii.

     

    * Houd er rekening mee dat de Club Nintendo RPG-muntenverzameling alleen goudkleurig is en dus geen echt goud bevat.

    ** Club Nintendo-leden die alle drie spellen (ongeacht of het standaardversies of limited editions zijn) registreerden bij Club Nintendo ontvangen bericht (via hun aan de Club Nintendo-account verbonden e-mailadres) dat ze – zolang de voorraad strekt - in aanmerking komen voor de Club Nintendo RPG-muntenverzameling. Nintendo zal voor nadere gegevens binnen enkele weken contact opnemen met deze leden.

    Club Nintendo is Nintendo's loyaliteitsprogramma waarvoor inwoners van deelnemende landen zich kunnen aanmelden door één of meer Nintendo-producten te registreren. Door producten te registreren in de Europese Club Nintendo, kunnen leden sterren verzamelen die ze voor beloningen kunnen inwisselen in de sterrencatalogus. Ga voor meer informatie over Club Nintendo naar http://microsite.nintendo-europe.com/clubnintendo/.