• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Deel 2 van Iwata vraagt - Kid Icarus: Uprising


    17-04-2012

    Engelachtige krijger Pit heeft een nieuw thuis gevonden op Nintendo 3DS met Kid Icarus: Uprising, een uniek en explosief spel vol razendsnelle actie voor een speler, met daarnaast een eindeloos speelbare meerspelerstand.

    Je kunt in ons Iwata vraagt-gedeelte nu ook het tweede deel van Iwata vraagt - Kid Icarus: Uprising met Masahiro Sakurai lezen.

    Hierin ontdek je meer over de ontwikkelingen die het spel doormaakte, met onder andere prototype-video's van de land- en luchtgevechten.

    Sakurai-san deelt ook zijn ideeën over de AR Idol-gevechten en legt de verschillen tussen de kaartensoorten en hoe jij en je vrienden er samen van kunnen genieten.

    Let op: de zesde pagina van het interview bevat uitgebreide informatie over de latere verhaalontwikkelingen, dus als je het spel nog moet spelen, kun je dit gedeelte het beste vermijden.

    Volg Kid Icarus op Twitter!

    Wil je op de hoogte blijven van alles over Kid Icarus? Volg dan @KidIcarusNL op Twitter om als eerste te horen over lokale evenementen, speciale acties en tips van insiders over hoe je het meeste uit het spel haalt.

    Kid Icarus: Uprising ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.