Download New Super Mario Bros. 2, Freakyforms Deluxe of New Art Academy in de Nintendo eShop voor dubbel zoveel sterren!


10-08-2012

Mario's nieuwste gouden avontuur komt uit op 17 augustus voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL, zowel verpakt in de winkel als in de Nintendo eShop als een digitale download! Als je kiest voor het gemak van een directe download uit de Nintendo eShop, ontvang je dubbel zoveel sterren in je Club Nintendo-account!

Hiervoor hoef je alleen maar New Super Mario Bros. 2 in de Nintendo eShop te kopen, binnen vier weken na 17 augustus, om een bonus van 250 sterren te ontvangen, naast de gebruikelijke 250 sterren die je krijgt voor het registreren van Nintendo 3DS-software.

Dat is echter niet alle bonus-actie die we je aan kunnen bieden. Je ontvangt tevens dubbele sterren voor het kopen van Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! en New Art Academy*, die ook vanaf 17 augustus verkrijgbaar zullen zijn in de Nintendo eShop. Maar wees snel... de dubbele sterren zullen alleen voor vier weken verkrijgbaar zijn!

Sterren kunnen ingewisseld worden voor geweldige cadeau's in de sterrencatalogus  van Club Nintendo. Met het dubbele aantal sterren dat je krijgt voor het kopen van deze spellen in de Nintendo eShop, kun je nog sneller het gewenste aantal bij elkaar sparen voor coole en exclusieve artikelen!

Voor meer informatie over de eenvoudige manieren waarop je Nintendo 3DS-software kunt kopen, kun je terecht op onze informatiepagina over het kopen van spellen. Voor meer informatie over deze toptitels kun je een bezoekje brengen aan de speciale microsites voor New Super Mario Bros. 2, New Art Academy en Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!.

New Super Mario Bros. 2 is vanaf 17 augustus verkrijgbaar in de winkel en als digitale download in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

*Registratie bij Club Nintendo is vereist. Algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Het Nintendo 3DS- / Nintendo 3DS XL-systeem moet verbonden zijn met de Club Nintendo-account.

*Let op: elk spel is tevens op de traditionele manier verpakt verkrijgbaar in winkels.