• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Horror komt voor je ogen tot leven in volledig 3D


    13-04-2012

    13 april 2012 – Deze zomer kun je jezelf onderdompelen in ijzingwekkende paranormale avonturen, want Nintendo en TECMO KOEI GAMES lanceren Spirit Camera: The Cursed Memoir op 29 juni in Europa. Dit bijzonder griezelige Nintendo 3DS-spel gebruikt de ingebouwde 3D-camera en augmented reality-functie van het systeem voor verbluffende effecten. Help een meisje genaamd Maya om te ontsnappen aan een gruwelijke vloek - een missie die je interactief beleeft in een baanbrekende nieuwe vorm van horror.

    In Spirit Camera: The Cursed Memoir vervagen de grenzen tussen je eigen werkelijkheid en die van het spel als nooit tevoren. In de Story Mode moet je de Nintendo 3DS-camera gebruiken als 'Camera Obscura', een mysterieuze camera die een centrale rol speelt in de Project Zero-serie. Door je werkelijke omgeving met de Camera Obscura te bekijken en de unieke vermogens ervan te benutten, kun je het mysterie ontrafelen achter een merkwaardig dagboek. Het spel combineert de augmented reality-functie en camera van het Nintendo 3DS-systeem om je tegen geesten te laten strijden, die in je werkelijke omgeving verschijnen.

    Iwata Asks

    Spirit Camera: The Cursed Memoir wordt geleverd inclusief een speciaal AR-boekje dat de Purple Diary wordt genoemd. Als held van het verhaal beleef je een bovennatuurlijke reis waarin elke mogelijkheid van de Nintendo 3DS-camera en de augmented reality-functies wordt benut om je op gloednieuwe manieren de stuipen op het lijf te jagen.

    Iwata Asks

    Met behulp van de Nintendo 3DS-camera en augmented reality-functies kun je verborgen content ontdekken op elke pagina van de Purple Diary. Zo krijg je steeds meer inzicht in het mysterie achter dit dagboek en kun je contact maken met 3D-geesten die je willen helpen of kwaad willen doen. Sommige geesten verschijnen zelfs vlak naast je in de werkelijke wereld, maar je kunt ze alleen zien wanneer je met je Nintendo 3DS de omgeving verkent om ze te vinden. Wees voorzichtig, want sommige proberen je van achteren aan te vallen.

    Spirit Camera: The Cursed Memoir biedt naast de innovatieve story mode waarin je het mysterie van het paarse dagboek ontrafelt nog heel wat meer, waaronder uitdagende minispellen en griezelige bonussen. In de Spirit Check moet je bijvoorbeeld een foto van je eigen gezicht maken, waarna dit tussen de spoken in het paarse dagboek verschijnt. In Spirit Challenge worden aanvalskracht, snelheid en energiepunten toegewezen aan een portretfoto die je maakte met de Nintendo 3DS-camera, waarna je tegen deze foto kunt strijden in een speciale versie van de gevechten uit de Story Mode. In de Cursed Pages-stand kun je verschillende spellen voltooien met behulp van de Nintendo 3DS-camera en het paarse dagboek, uiteenlopend van raadsels tot puzzels.

    Bereid je mentaal voor op innovatief gebruik van de Camera Obscura en een hevige strijd met vervloekte geesten, want Spirit Camera: The Cursed Memoir voor Nintendo 3DS wordt op 29 juni gelanceerd. Voor nog meer griezelplezier deze zomer verschijnt op 29 juni ook Project Zero 2: Wii Edition, het nieuwste huiveringwekkende deel in de Project Zero-serie, dit deel verschijnt exclusief voor de Wii.

    Ga voor meer informatie over deze gloednieuwe Nintendo 3DS-horrorbelevenis naar onze spelpagina over Spirit Camera: The Cursed Memoir.