• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Keer terug naar de Unova-regio voor nieuwe avonturen en mogelijkheden in Pokéman Black Version 2 en Pokémon White Version 2


    11-10-2012

    11 oktober – Het wachten is bijna voorbij voor Pokémon-fans! Aanstaande vrijdag, 12 oktober, verschijnen de langverwachte spellen Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 voor de Nintendo DS- en Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag komt ook Pokémon Dream Radar exclusief beschikbaar in de Nintendo eShop. Met deze drie titels kunnen zowel beginnende als ervaren Pokémon-trainers geheel nieuwe avonturen beleven en unieke mogelijkheden ontdekken.

    Twee jaar na de introductie van de Unova-regio in Pokémon Black Version en Pokémon White Version kunnen spelers terugkeren naar deze spelwereld. In Pokémon Black Version en Pokémon White Version ontmoeten spelers oude vrienden en kunnen ze nieuwe vrienden maken, op zoek gaan naar Gym Leaders, deelnemen aan spannende beurt-voor-beurtgevechten en zoveel mogelijk Pokémon verzamelen. Spelers kunnen nu ook hun eigen Pokémon-films maken, op nieuwe manieren contact maken met andere spelers en een nieuwe verhaallijn volgen voor nog meer speelplezier.

    In Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 nemen spelers de rol aan van een Pokémon Trainer die nieuwe gebieden van de Unova-regio moet verkennen. Het avontuur begint in de geheel nieuwe stad Aspertia City, twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version. Dit is de eerste keer dat het verhaal uit hoofdspellen in de Pokémon-serie een vervolg krijgt in andere spellen. Unova biedt nu plaats aan heel andere personages en omgevingen. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe Gym Leaders, terwijl spelers in het nieuwe Unova’s Challenge-gebied hun Pokémon makkelijker dan ooit in level kunnen laten stijgen. De nieuwe Pokédex laat zien welke Pokémon je in bepaalde gebieden kunt vinden en bevat een schat aan informatie over Pokémon uit de rijke geschiedenis van de serie, waaronder de nieuwe vormen van legendarische Pokémon.

    Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 introduceren een nieuw Medal-systeem dat spelers beloont voor het leveren van bepaalde prestaties, zoals het zetten van een bepaald aantal stappen, het laten uitkomen van eieren, gebruik van C-Gear voor verbinding met vrienden en meer. Er zijn meer dan 250 unieke medailles om te verzamelen, zodat spelers ook na het voltooien van de hoofdverhaallijn in het spel nog heel wat te doen hebben.

    Spelers die het hoofdspel hebben voltooid, kunnen ook genieten van extra content via het Key-systeem, die extra Unova Challenge-gebieden opent en diepgaande aanpassingsopties levert aan gevorderde spelers. Spelers die toegang hebben gekregen tot het Key-systeem kunnen bijvoorbeeld het moeilijkheidsniveau aanpassen van de Pokémon die trainers in de spelwereld gebruiken.

    Terwijl spelers proberen het mysterie van Black Kyurem en White Kyurem te ontrafelen en nooit eerder getoonde delen van de Unova-regio betreden, ontdekken ze nieuwe gebieden met nieuwe mogelijkheden. Join Avenue is bijvoorbeeld een nieuwe locatie die dienst doet als een virtueel winkelcentrum. Hier kunnen spelers een groot aantal spelvoorwerpen bekijken en kopen – van planten en bessen tot fossielen – die in levende Pokémon kunnen veranderen. Als spelers draadloos verbinding met elkaar maken, worden ze beloond met meer winkels in Join Avenue en meer mogelijkheden om de eigenschappen van hun Pokémon te verbeteren.

    Ook nieuw in Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 is de Pokémon World Tournament-stand, waarin spelers kunnen strijden met Gym Leaders die ze misschien nog kennen uit de regio’s van vorige Pokémon-spellen. In de buurt van Virbank City bevindt zich nu de filmstudio Pokéstar Studios waar spelers verschillende scripts kunnen gebruiken om hun eigen Pokémon-films te maken voor een kritisch publiek. Spelers die Pokémon Black Version en Pokémon White Version hebben gespeeld, kunnen de Memory Link-functie gebruiken om hun save-bestanden te synchroniseren en genieten van een verlengde verhaallijn die laat zien wat er de afgelopen twee jaar in Unova is gebeurd.

    Spelers met een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL kunnen ook verbinding met internet maken om in de Nintendo eShop het nieuwe spel Pokémon Dream Radar aan te schaffen. Dit spel laat spelers de ingebouwde camera’s en bewegingssensor van de Nintendo 3DS gebruiken voor het vangen van Pokémon, die spelers vervolgens kunnen overzetten naar Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. De toepassing Pokédex 3D Pro die op 8 november in de Nintendo eShop verschijnt laat spelers meer dan 640 Pokémon in volledig 3D bewonderen en biedt een schat aan informatie waar spelers van Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 veel aan zullen hebben.

    Ga voor meer informatie over de spellen Pokémon Black Version 2, Pokémon White Version 2 en Pokémon Dream Radar naar www.pokemonblackwhite.com.