• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Leer tekenen en schilderen in je eigen artstudio op Nintendo 3DS


    29-06-2012

    29 juni 2012 – Binnenkort kun je nieuwe creatieve kanten van jezelf leren kennen in New Art Academy, dat in Europa op 28 juli wordt uitgebracht voor Nintendo 3DS. New Art Academy biedt toegang tot maar liefst 32 gloednieuwe lessen die je helpen je eigen meesterwerken te tekenen en te schilderen. Je kunt je werk ook heel gemakkelijk delen met vrienden en familie!

    New Art Academy biedt lessen voor zowel beginners als gevorderden. Als je compleet geen ervaring hebt, wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van diverse teken- en schildertechnieken, stijlen en materialen. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk je de vaardigheden oppikt en hoe snel je vordert in je techniek. Om je leerervaring nog verder te verbeteren en de lessen beter aan te laten sluiten bij de praktijk, verschijnen sommige voorbeelden nu als 3D-video’s, bijvoorbeeld een boom met bewegende bladeren of een rivier met stromend water. Als je niet genoeg krijgt van de lessen, geen nood, in de toekomst komen er nog vele nieuwe je kant op.

    Wanneer je gewoon een beetje wilt schetsen of een pas geleerde techniek wilt oefenen, zoals het tekenen van een prachtig portret, geeft de vrije schilderstand je een leeg canvas waarop je naar hartenlust kunt oefenen met alle materialen die je maar wilt.

    Welkom in je eigen, uitgebreide artstudio. New Art Academy levert een nog grotere gereedschapskist met verf, penselen en nieuwe instrumenten, zoals kleurpotloden, pastelkrijt en diverse accessoires. Denk bij de accessoires bijvoorbeeld aan kladblokken voor het testen van je artistieke gereedschap, een kleurenwiel dat je helpt om vergelijkbare of complementaire kleuren voor een schilderwerk te kiezen en zelfs een menghulp voor het mengen van pasteltinten. De accessoires bieden de gebruiker een nog diepere ervaring met meer creatieve toepassingen en mogelijkheden om nieuwe technieken en effecten te leren.

    Je mooiste kunstwerkjes hoef je niet in je eentje te bewonderen, want New Art Academy biedt handige mogelijkheden om je talent te showen aan familie en vrienden van over de hele wereld. Je kunt je meesterwerken bijvoorbeeld naar je geliefden sturen via SpotPass of de Nintendo-brievenbus.

    Maar dat is nog niet alles, want voor het eerst in een Art Academy-titel kun je je eigen interactieve lessen maken en delen met je vrienden om een virtuele kunstleraar te worden. Je kunt zelf een voorbeeld kiezen, bijvoorbeeld een foto die je met je Nintendo 3DS maakte, om je vrienden je favoriete techniek of stijl te leren. Je kunt de tekenles delen via draadloze communicatie of SpotPass.

    Word de beheerder van je eigen galerij! Hang je kunst in je eigen virtuele museum en loop bewonderend langs je zelfgemaakte meesterwerken.

    Binnenkort kun je nieuwe artistieke technieken leren en je eigen meesterwerken maken, want New Art Academy is verkrijgbaar vanaf 28 juli, exclusief voor Nintendo 3DS.