• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Mario serveert sprankelende tennisactie op Nintendo 3DS


    05-04-2012

    5 april 2012 – Nintendo onthult vandaag nieuwe details over het spel Mario Tennis™ Open, dat in Europa op 25 mei 2012 wordt gelanceerd voor het Nintendo 3DS-systeem.

    De spelvariant Special Games van Mario Tennis Open laat spelers hun tennisvaardigheid verbeteren in tennisspellen met een Mario-twist. Spelers kunnen bijvoorbeeld aan de slag in Super Mario Tennis, waarin het gebruikelijke tennis wordt verrijkt met invloeden uit het klassieke Super Mario Bros. Spelers kunnen zich een weg spelen door bekende omgevingen, waar ze hun tennisslagen kunnen gebruiken om Goomba’s en Koopa’s te raken.

    Spelers kunnen de tennisbaan betreden met hun favoriete personages uit Mushroom Kingdom of als hun eigen Mii-personages. Ze kunnen die Mii-personages ook uitdossen met tennisuitrustingen in Mushroom Kingdom-stijl. Deze accessoires zien er niet alleen cool uit, ze verbeteren ook de eigenschappen van de spelers. Tot het uitgebreide aanbod aan beschikbare spullen behoren bijvoorbeeld Bowsers favoriete racket, een Bullet Bill-kostuum en de tennisschoenen van prinses Peach.

    Naast de spelstand voor het enkelspel, kunnen in een andere spelstand maximaal vier spelers online strijden in het dubbelspel. Het is tevens mogelijk om online te strijden voor de hoogste positie in de klassementen van de Open Match-stand.

    Spelers kunnen tennissen met andere Nintendo 3DS-bezitters in dezelfde ruimte of tegen verre tegenstanders via een verbinding met draadloos internet, waarbij zowel met als tegen elkaar kan worden gespeeld. Spelers kunnen de intuïtieve touchscreenbesturing gebruiken, of hun strategische opties uitbreiden met de traditionele knoppenbesturing. Het is ook mogelijk om zonder het spel te onderbreken over te schakelen naar de ingebouwde bewegingsbesturing van het Nintendo 3DS-systeem.

    Blijf op de hoogte van alle officiële aankondigingen van Nintendo en exclusieve nieuwe spelinformatie door het volgen van de officiële Twitter-feed van Nintendo België via @NintendoBE_NL.