• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo lanceert nationale 3D-fotowedstrijd


    02-04-2012

    2 april 2012 – Vandaag gaat een uitdagende 3D-fotowedstrijd in Nederland van start. Maak creatief gebruik van de camerafunctie van Nintendo 3DS om de Nederlandse Nintendo 3DS fotokampioen te worden. Uit recent onderzoek van Nintendo blijkt dat 60% van de Nintendo 3DS-bezitters meer dan 100 foto’s per jaar maakt, en maar liefst 13% er meer dan 1000 maakt, wat neerkomt op 3 per dag*. Gebruik de ingebouwde camera’s van Nintendo 3DS om vandaag nog eigen spectaculaire 3D-foto’s te maken.

    Er zijn inzendingen mogelijk in zes categorieën. Wat je favoriete onderwerp ook is, er is altijd wel een categorie waar je foto in past. De categorieën zijn Dieren, Mensen, Plaatsen, Voorwerpen, Planten en Toegevoegde Realiteit. Voor dit laatste wordt gebruik gemaakt van de Toegevoegde Realiteit-functies van het Nintendo 3DS-systeem. De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een professionele jury. De beste deelnemers maken kans op een Super Mario Holder en meer prachtige prijzen zoals games en Nintendo eShop cards.

    Het is heel eenvoudig om deel te nemen aan deze Nintendo 3DS-fotowedstrijd. Om te beginnen maak je met de ingebouwde camera’s van het Nintendo 3DS-systeem een 3D-foto die past binnen één van de zes categorieën. De mooiste foto kun je tussen 2 april 2012 en 17 juni 2012 uploaden op de speciale wedstrijdpagina. Deze website is toegankelijk via de Nintendo 3DS browser op het Nintendo 3DS-systeem of via een internetbrowser op een computer en biedt een overzicht van alle ingezonden foto’s. Elke foto die op de website is geüpload, heeft een eigen QR-code. Door deze QR-codes te scannen met het Nintendo 3DS-systeem kunnen gebruikers hun favoriete afbeeldingen in 3D bekijken.

    Iwata Asks

    Bekijk nu de inzendingen in 3D en kijk welke je favorieten zijn door via deze QR-code met je Nintendo 3DS-systeem naar de wedstrijdsite te gaan!

    Hoe kan ik de QR-code scannen?

    Nintendo 3DS bevat twee camera’s aan de buitenzijde en een camera aan de binnenzijde waarmee je zowel 2D- als 3D-foto’s kunt maken en tot 10 minuten een 3D-video kunt opnemen. De foto’s die je met de camera’s van Nintendo 3DS maakt, kun je gemakkelijk bewerken met grappige effecten en verschillende gereedschappen. Je kunt zelfs met de stylus van Nintendo 3DS op de foto’s tekenen.

    Wanneer het jou ook wel wat lijkt om door een professionele jury te worden benoemd tot beste 3D-fotograaf van Nederland, kun je naar de speciale site voor de Nintendo 3DS 3D-fotowedstrijd gaan voor meer details over de deelnamevoorwaarden en de volledige spelregels. Als je wilt weten of je goed genoeg bent om de winnende foto te maken, ga dan vandaag nog op pad met Nintendo 3DS om prachtige 3D-foto’s te maken.

    Blijf op de hoogte van alle officiële aankondigingen van Nintendo en exclusieve nieuwe spelinformatie door het volgen van de officiële Twitter-feed van Nintendo Benelux via @NintendoNL.

    *Deze cijfers zijn afkomstig van een recente enquête die Nintendo hield onder Europese Nintendo 3DS-bezitters (meer dan 1900 mensen hebben aan de enquête deelgenomen

    QR-code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.