• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: New Super Mario Bros. 2


    17-08-2012

    Bereid je voor op een nieuw avontuur, want New Super Mario Bros. 2 is nu beschikbaar voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

    Klassieke zijwaarts scrollende Mario-actie komt naar Nintendo 3DS met een gouden draai! Mario en Luigi zijn op een missie om een miljoen gouden munten te verzamelen, terwijl ze rennen, springen en stampen door meer dan 80 levels. Met de nieuwe gouden bloem-power-up, kan Mario gouden vuurballen gooien, waardoor vijanden en blokken in glimmende munten veranderen en je dichter bij je doel komt.

    De nieuwe muntenjacht-stand is ook een geweldige manier om munten te verzamelen. Speel drie levels uit met slechts één leven, verzamel zoveel mogelijk munten en deel je records met andere spelers via StreetPass. Versla de score van een andere speler en je wint ook hun munten!

    De stand voor twee spelers zorgt ervoor dat je ook samen met een vriend via Local Play kunt genieten van de jacht op het goud. Er zijn sommige plekken die je alleen kunt bereiken door samen te werken, dus Mario en Luigi zullen hun best moeten doen om verborgen geheimen te ontdekken en die o zo belangrijke munten te verzamelen!

    De officiële site van New Super Mario Bros. 2 bevat nog veel meer tips over hoe je je vermogen kunt vergroten. Leer hoe je gouden ringen kunt gebruiken om munt te slaan uit vijanden of ontdek hoe je door rond te rennen met een gouden blok op je hoofd voor meer rijkdom!

    Je kunt New Super Mario Bros. 2 in winkels kopen als traditioneel verpakte software of het complete spel aanschaffen als downloadbare titel in de Nintendo eShop! Gebruik je Nintendo 3DS om de QR Code hieronder te scannen om direct naar de New Super Mario Bros. 2-downloadpagina in de Nintendo eShop te gaan! Zo doe je dat:

    1. Druk in het HOME-menu van je Nintendo 3DS op de L- of R-knop om de camera's te activeren.
    2. Raak het QR Code-icoontje links onderaan op het touchscreen aan.
    3. Scan de QR Code hieronder met de camera's om naar de productpagina voor de titel on de Nintendo eShop te gaan. Hier kun je het spel downloaden!

    Iwata Asks

    New Super Mario Bros. 2 krijgt ook gezelschap in de Nintendo eShop van New Art Academy en Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!. Alle drie spellen kunnen vanaf vandaag gedownload worden, dus ga naar onze informatiepagina over hoe je spellen kunt kopen om te ontdekken hoe je ze direct kunt downloaden.

    QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

    New Super Mario Bros. 2 is nu verkrijgbaar in winkels en de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL