• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontvang de nieuwe mythische Pokémon Keldeo


  04-09-2012

  5 september 2012 – Op zaterdag 6 oktober kunnen Pokémon-fans bij Fnac en Makro de onlangs ontdekte mythische Pokémon Keldeo ontvangen in hun exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version. Deze bijzondere, enorm sterke Pokémon van het type Fighting en Water kan normaal gesproken niet in het spel worden gevangen, en wordt slechts korte tijd verspreid. Wanneer spelers de Original Form Keldeo in hun spel hebben ontvangen, kunnen ze deze later overzetten naar de nieuwe spellen Pokémon Black Version 2 of Pokémon White Version 2, die vanaf 12 oktober verkrijgbaar zijn. In de nieuwe spellen kunnen spelers een scenario volgen waardoor Keldeo niet alleen transformeert in een nieuwe vorm, maar ook een zeer speciale actie leert! Omdat de Colt Pokémon normaal gesproken niet in het spel gevangen kan worden, is deze distributie vooralsnog de enige manier waarop Pokémon-spelers deze Pokémon kunnen krijgen.

  Pokémon-fans kunnen op 6 oktober met hun draagbare console, een Nintendo 3DS of één van de Nintendo DS-systemen, en een exemplaar van Pokémon Black Version of Pokémon White Version naar de Makro of Fnac vestiging in hun huurt gaan om een Keldeo te ontvangen die de acties Aqua Jet, Leer, Double Kick en BubbleBeam kent. Keldeo is een Pokémon van de types Fighting en Water, waardoor hij uitblinkt in acties die supereffectief zijn tegen zeven verschillende Pokémon-types: Normal, Fire, Ice, Ground, Rock, Dark en Steel.

  Iwata Asks

  Wanneer Keldeo wordt overgezet naar Pokémon Black Version 2 of Pokémon White Version 2 leert hij zijn kenmerkende actie Keldeo Secret Sword en transformeert hij naar Resolute Form, een nieuw uiterlijk met een meer prominente hoorn op zijn hoofd. Secret Sword is een actie van het type Fighting die goed past bij Keldeo’s hoge Special Attack-waarde. Omdat Keldeo deze actie al kan leren vanaf de allereerste fases van Pokémon Black Version 2 of Pokémon White Version 2, zal hij een krachtige bondgenoot blijken tijdens je avonturen in die spellen.

  De mythische Pokémon Keldeo is beperkt verkrijgbaar, dus vergeet niet om 6 oktober  naar een Makro of Fnac winkel bij jou in de buurt te gaan!

  Om de Original Form Keldeo te kunnen ontvangen, heb je het volgende nodig:

  • Een Nintendo 3DS of Nintendo DS-systeem
  • Een exemplaar van het spel Pokémon Black Version of Pokémon White Version
  • De Pokédex in het spel
  • Niet meer dan 11 Wonder Cards in je bezit

  Ga voor meer informatie over de speciale Keldeo-distributie naar de speciale Pokémon-site.