• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontvang een gratis limited edition Paper Mario: Sticker Star-stickerboek!


  03-12-2012

  De stickerkomeet is tot ontploffing gekomen, de Royal Stickers liggen overal verspreid en Bowser zaait (opnieuw) paniek, dus moet een alom bekende flinterdunne held opdraven: Mario! Volg hem bij een nieuw avontuur waarin hij schurken plet met stickers, mysterieuze Things verandert in krachtige stickers en papierkracht gebruikt om het Mushroom Kingdom te redden in Paper Mario: Sticker Star, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

  Europese Club Nintendo-leden kunnen ook uitkijken naar een speciale bonus: diegenen die Paper Mario: Sticker Star na lancering registreren, komen in aanmerking voor een gratis stickerboek! Dit speciale limited edition-cadeau, waarvan er slechts 10.000 stuks bestaan, is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

  Registratie van je spel voor dit creatieve cadeau in Paper Mario-stijl is mogelijk vanaf 9:00 op 7 december. Kies uit een overdaad aan stickers van je favoriete Mario-personages en -power-ups en combineer ze met de kleurrijke achtergronden om je eigen Paper Mario-avonturen te creëren. En met slechts 10.000 stickerboeken beschikbaar voor heel Europa, kun je jezelf met recht een sticker star noemen, als je er één ontvangt!

  CI_PaperMarioStickerStar.png


  Paper Mario: Sticker Star zal vanaf 7 december 2012 verkrijgbaar zijn in Europa, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

  Let op: Een cadeau per geregistreerd exemplaar van "Paper Mario: Sticker Star". Registratie bij Club Nintendo vereist; bezoek www.club-nintendo.com voor algemene voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor het Paper Mario: Sticker Star-stickerboek, moeten gebruikers hun exemplaar van "Paper Mario: Sticker Star" na 9.00 's ochtends op 7 december 2012 registreren; spellen die voor dit tijdstip geregistreerd worden, komen niet in aanmerking. Deze beloning is beperkt tot 10.000 stuks en zal slechts beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. Club Nintendo-leden die na registratie in aanmerking komen, zullen een e-mail ontvangen, met daarin informatie over hoe ze beslag kunnen leggen op hun beloning. Communicatie over deze actie wordt alleen verstuurd naar Club Nintendo-leden die toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van Nintendo-nieuwsbrieven.